1 solist în Cupa Teleormanul

Data 09 iul.. 2012, categoria Teleorman Sport

Oaspeţii nu au fost capabili să smulgă niciun punct gazdelor în etapa a doua din faza grupelor, de la Cupa Teleormanul. Suprinde neprezentarea echipei Progresul Nenciuleşti la Zimnicea, ţinând cont că suntem abia la debutul în competiţie.

Pe de altă parte, Petrolul Poeni continuă să prezinte o defensivă extrem de fragilă, scorul de 20-0, cu care s-a impus Metalul Frăsinet fiind rar întâlnit chiar şi în competiţiile judeţene.

Nici Avîntul Stejaru nu s-a lăsat mai prejos la acest capitol. Echipa a plecat cu un deficit de 10 goluri din deplasarea susţinută pe terenul celor de la Viaţă Nouă Olteni, actuala deţinătoare a trofeului.

Progresul Smârdioasa nu a fost nici ea mai „brează”, pierzând cu scorul de 11-1 în deplasarea susţinută pe terenul celor de la Saele, o altă echipă cu tradiţie în meciurile de Cupa Teleormanul.

Etapa a treia se anunţă a fi una foarte interesantă, în condiţiile în care echipele oaspete din runda secundă vor reveni, în majoritate, în faţa suporterilor. Deşi au moralul zdruncinat, multe dintre ele vor să îşi ia revanşa şi să conteze încă în calculele calificării pentru sferturile de finală.

2 comentarii pentru acest articol

  • bolo

    cea mai nesimtita echipa din cupa este plosca,niste ciobani care habar nu au de fotbal

  • xxx

    cine este interesat sa transfere un fotbalist sa ma contacteze la nr 0766 808 745 STELICA NEGRILA jucator actoalmente la FLACARA TALPA

Comentariu