Primarul comunei Segarcea Vale a revenit la sentimente mai bune fata de fotbal

Data 25 nov.. 2019, categoria Teleorman Sport

Dupa cum va anuntam zilele trecute cum ca primarul celor din Segarcea Vale a retras echipa de fotbal din liga 5, acesta a revenit asupra deciziei si a dorit sa continue activitatea echipei de fotbal in liga 5 la insitentele jucatorilor.

Mai jos aveti articolul initial!

 

Activitățile sportive din Teleorman sunt administrate uneori de oameni ale căror interese individuale primeză în dezavantajul sportivilor, care nu au nicio vină că s-au născut într-un județ în care partidul te vrea neperformant.

Un exemplu halucinant este cel al primarului PSD din comuna Segarcea Vale, Manole Florea, care s-a supărat precum ”măgarul pe sat” și a retras echipa de fotbal a primăriei din campionatul județean. Motivul este unul uluitor, acela că un jucător ar fi înjurat partidul din care face parte. În ziua alegerilor, unul dintre jucători (care ar fi simpatizant PNL) a strigat pe terenul de fotbal: ”M..E PSD”, fapt care l-a enervat atât de tare pe edil încât a retras toată echipa din competiția fotbalistică.

Informația a fost confirmată de la Asociația Județeană de Fotbal Teleorman, condusă de Stan Prodan, acolo unde primarul ar fi spus că adevăratul motiv al retragerii echipei este acela că un jucător al echipei din Segarcea Vale ar fi strigat duminică, în ziua alegerilor “_uie primare” și alte obscenități la adresa edilului șef al comunei și la adresa partidului din care face parte.

”Am rămas uimiți de ce a spus primarul. A convocat ședința de Consiliu Local și au hotărât să retragă echipa din campionatul județean Liga 5. Fotbalul de la nivel mic a ajuns batjocura unora care aprioric dețin putetea. La fel s-a întâmplat și la Purani de Videle, unde pentru că jucătorii au votat cu PNL, primarul a hotărât desființatea echipei, care, culmea, promovase în Liga 4 în premieră pentru mica localitate. La Purani s-a întâmplat după alegerile europarlamentare… ”, a declarat Stan Prodan, președintele Asociației Județene de Fotbal Teleorman.

În cererea de retragere a echipei A.S. FLAMURA ALBASTRĂ SEGARCEA VALE, primăria a motivat lipsa banilor. Primarul Manolea Florea nu a putut fi contactat încă pentru un punct de vedere.

AJF a discutat cu delegatul echipei Stroe Paulica, iar acesta a declarat că a fost un protest spontan împotriva primarului, inițiat de câțiva cetățeni simpatizanti PNL și că la acestea au asistat și câțiva dintre jucătorii echipei din Segarcea, dar că aceștia nu s-au manifestat. Tot el mai spune că a avut două discuții cu primarul, dar edilul-șef a spus hotărât că retrage echipa din campionat. Jucătorii sunt revoltați de decizia primarului, dar cum puterea este în mana sa, fotbalul este out la Segarcea….

Sursa: liberinteleorman.ro

10 comentarii pentru acest articol

 • Sica Segarcea

  Alo Ajf ul ,dezinformați lumea,7-8 jucatori din echipa de fotbal ,sau îmbătat după meci și au mers la Secția de votare ,au înjurat toată lumea de la secția respectiva ,au înjurat primarul și toată primăria .Nu are treaba PSD ul .Daca și ăla care face cărămizi țiganul ăla ,care lucrează la Dori înjura Primarul de morți ,am ajuns rău .

 • Grosu

  Foarte bine a facut primarul,a ajuns sa fie batjocura unor analfabeti…acum cu caderea PSD-ului stati sa vedeti cate echipe v-or fi retrase de la anul…
  Asa ca cel care ai scris acest articol, primarul f bine a facut,chiar nu s-a mai uitat ca poate baga cativa lei in buzunar pe urma fotbalului,mai bine face altceva cu ei decat sa-i cheltuie cu toti prostii…

 • Aa

  Voi care comentați sa va bag pl in gât, analfabeți sunteți voi care stati pe scaun și furați, primăria nici bani de apa nu le da la băieții aia , sa ii suge ti pl lui ăla care face cărămizi

 • Dante

  Urmează lita

 • Lunca

  Felicitati primarului!

 • Aa

  Toți prostii comentează pe teresport.. Sa va bag pl in gat

 • Pt Aa

  S-o suga măta…la toti prostii :))

 • Spectator

  Foarte bine a făcut… sute de milioane aruncate aiurea pe
  fereastră anual…la AJF , pe arbitraje, taxa de înscriere anuală, dar mai ales pe
  amenzi date de către AJF cluburilor , pe care tot primăria le plătește? De ce sa plătească statul 3-4000 lei pentru ca jucătorul X face pe zmeul și lovește arbitrul?
  Normal ar fi el sa o plătească, in caz contrar , sa nu mai joace niciodată!
  Dar nu se vrea, pentru ca astfel nu s-ar mai încasa bani din amenzi și peste
  80 % din încasările AJF ar dispărea , și nu ar mai avea nici bani de salarii!

 • Neutru

  Vorbind dintr-o perspectiva neutra, acest incident dovedeste inca o data de ce este Teleorman ultimul judet din tara dpdv al perspectivei celor din afara judtului. Scoaterea unei echipe pe motive politice este absurda. Problema cea mai mare este ca Primariile si Consiile locale au putere de decizie iar toate echipele sunt dependente de ele. Motivul financiar este, de asemenea, scos din calcul deoarece exista destule fonduri pentru a sustine o echipa, chiar mai multe decat ai nevoie. Sunt curios daca primarul din aceasta comuna va comenta public pentru ce vor fi alocati banii. Daca el crede ca DNA-ul nu poate ajunge la o comuna atat de mica, va avea o surpriza mare.

 • Atentie Saceni!

  Echipa din Segarcea va folosi multi jucători pe fals duminică..obiectivul lor este sa arate la primar ca nu degeaba a revenit la sentimente mai bune!

Comentariu