Primarul comunei Segarcea Vale a revenit la sentimente mai bune fata de fotbal

Data 25 nov.. 2019, categoria Teleorman Sport

Dupa cum va anuntam zilele trecute cum ca primarul celor din Segarcea Vale a retras echipa de fotbal din liga 5, acesta a revenit asupra deciziei si a dorit sa continue activitatea echipei de fotbal in liga 5 la insitentele jucatorilor.

Mai jos aveti articolul initial!

 

Activitățile sportive din Teleorman sunt administrate uneori de oameni ale căror interese individuale primeză în dezavantajul sportivilor, care nu au nicio vină că s-au născut într-un județ în care partidul te vrea neperformant.

Un exemplu halucinant este cel al primarului PSD din comuna Segarcea Vale, Manole Florea, care s-a supărat precum ”măgarul pe sat” și a retras echipa de fotbal a primăriei din campionatul județean. Motivul este unul uluitor, acela că un jucător ar fi înjurat partidul din care face parte. În ziua alegerilor, unul dintre jucători (care ar fi simpatizant PNL) a strigat pe terenul de fotbal: ”M..E PSD”, fapt care l-a enervat atât de tare pe edil încât a retras toată echipa din competiția fotbalistică.

Informația a fost confirmată de la Asociația Județeană de Fotbal Teleorman, condusă de Stan Prodan, acolo unde primarul ar fi spus că adevăratul motiv al retragerii echipei este acela că un jucător al echipei din Segarcea Vale ar fi strigat duminică, în ziua alegerilor “_uie primare” și alte obscenități la adresa edilului șef al comunei și la adresa partidului din care face parte.

”Am rămas uimiți de ce a spus primarul. A convocat ședința de Consiliu Local și au hotărât să retragă echipa din campionatul județean Liga 5. Fotbalul de la nivel mic a ajuns batjocura unora care aprioric dețin putetea. La fel s-a întâmplat și la Purani de Videle, unde pentru că jucătorii au votat cu PNL, primarul a hotărât desființatea echipei, care, culmea, promovase în Liga 4 în premieră pentru mica localitate. La Purani s-a întâmplat după alegerile europarlamentare… ”, a declarat Stan Prodan, președintele Asociației Județene de Fotbal Teleorman.

În cererea de retragere a echipei A.S. FLAMURA ALBASTRĂ SEGARCEA VALE, primăria a motivat lipsa banilor. Primarul Manolea Florea nu a putut fi contactat încă pentru un punct de vedere.

AJF a discutat cu delegatul echipei Stroe Paulica, iar acesta a declarat că a fost un protest spontan împotriva primarului, inițiat de câțiva cetățeni simpatizanti PNL și că la acestea au asistat și câțiva dintre jucătorii echipei din Segarcea, dar că aceștia nu s-au manifestat. Tot el mai spune că a avut două discuții cu primarul, dar edilul-șef a spus hotărât că retrage echipa din campionat. Jucătorii sunt revoltați de decizia primarului, dar cum puterea este în mana sa, fotbalul este out la Segarcea….

Sursa: liberinteleorman.ro

1 Comentariu

Comentariu