Fotbal Onoare

racealaCu doar cateva zile inainte de startul noului sezon fotbalistic, Dan Nitu si-a dat demisia din functia de presedinte al Comisiei Judetene a Arbitrilor, invocand diverse probleme personale.

In locul sau, presedintele AJF Teleorman, Stan Prodan, l-a numit pe rosioreanul Nicolae Răceală (foto), insa doar provizoriu, acesta din urma motivand ca timpul nu-i permite sa se ocupe si de intreaga activitate a arbitrilor in conditiile in care mai are un seviciu.

Pana acum, Nicu Raceala, fost arbitru divizionar, a fost coordonatorul subcomisiei Rosiori, pe care a condus-o in ultimii doi ani.

Din noua sa postura, pentru perioada cat va sta la conducerea...continuare....

Turris-Turnu-Magurele-FC-Caracal-1-0-poza5Sporting Turnu a disputat astazi un nou meci amical, de aceasta data in fata unei echipe de Liga 5, ACS Seaca.

Partida a fost la discretia echipei turnene, care s-a impus fara niciun fel de probleme in acest joc, castigand cu 12-1, dupa ce la pauza a fost 5-0.

Cele 12 goluri ale echipei pregatite de Vali Badoi au fost reusite de Laurentiu (5), Marioara (4), Marulis, Spataru si Vali Badoi.

In acest meci, Sporting Turnu l-a folosit si pe Sorin Mitran, jucator la care Sporting Rosiori a renuntat in aceasta vara, iar turnenii vor sa-l imprumute cel putin...continuare....

Butesti - PoeniAstazi la Butesti a avut  loc Cupa Sfanta Maria 2014. La competitie au participat patru echipe: Constuct Bolintin(Liga 4-Giurgiu), Tineretul Silistea(Liga 5-Teleorman), Inter Purani(Liga 6-Teleorman) si gazda Viitorul Butesti(Liga 5-Teleleorman).

Rezultatele au fost urmatoarele:

Meciul 1: Inter Purani-Viitorul Butesti 2-1

Meciul 2: Tineretul Silistea-Construct Bolintin 3-2

Finala Mica: Viitorul Butesti-Construct Bolintin 5-0

Finala Mare: Tineretul Silistea-Inter Purani 5-2

spt tmSporting Turnu a disputat azi un nou meci amical, de aceasta data impotriva formatiei Viitorul Butesti,pe care a invins-o cu scorul de 7-2.

Dupa cum indica si scorul, meciul a fost la discretia turnenilor, care au facut un meci bun, insa pentru echipa antrenata de Vali Badoi adevaratul test din pregatiri urmeaza miercuri, cand va intalni pe Sporting Rosiori, tot pe teren propriu.

“De saptamana viitoare incercam sa luam amicale cu adversari mai puternici, sa vedem exact unde ne aflam. Speram ca pana sambata, dupa ce vom mai disputa doua jocuri de verificare, sa legitimam si noi macar 10 jucatori, apoi sa completam lotul pana la startul sezonului. Este mai...continuare....

spt turnuVineri seara, pe stadionul Municipal din Turnu Magurele, nou infiintata Sporting Turnu a disputat primul ei meci amical. Adversara i-a fost formatia de Liga 5 Flacara Lita, pe care echipa pregatita de Valentin Badoi a invins-o cu scorul de 5-0.

Cele 5 goluri ale partidei au fost reusite de Andrei Cazacu (dubla), Liviu Tantalete, Liviu Popovici si David.

Pentru acest joc, antrenorul turnenilor, care a jucat si el o repriza, a folosit mai multi jucatori sositi de la Alexandria, Craiova, Clinceni, Pitesti, Rosiori, Salcia sau Uda Clocociov, pe care i-a testat in vederea cooptarii lor in lot.

Printre jucatorii testati de Vali Badoi in acest meci s-au...continuare....

Saelele-Peretu-17Astazi, odata cu disputarea ultimelor meciuri din faza grupelor, s-au aflat si jocurile din sferturile de finala ale Cupei Teleormanul, care vor avea loc sambata viitoare, 9 august, pe terenuri neutre.

De remarcat, toate cele opt sfert finaliste sunt echipe de Liga 4.

Iata cum arata tabloul “sferturilor”:
Vointa Saelele - Dunarea Zimnicea
Unirea Branceni – Rapid Buzescu
Viata Noua Olteni – Astra Plosca
Metalul Peretu – CS Vartoape

In caz de egalitate dupa 90 minute, se va proceda la executarea de...continuare....

botea stanciuCupa Teleormanul 2014
Etapa a-V-a
Sambata, 02.08.2014, Ora 11,00

Grupa A
1. CSS Turnu Magurele – CS Rapid Buzescu
Peia Aurel – Catalina Nan (ambii Alexandria), Valentin Iordachioaia (Tiganesti)
Observator: Constantin Bunea (Alexandria)

2. CS ASC Seaca – CS Flacara Calinesti
Razvan Ilinca (Alexandria) – Adrian Cojocaru (Zimnicea), Alin Soare (Turnu Magurele)
Observator: Nicolae Popa (Turnu Magurele)

3. AFC Vointa Saelele – Sta

Grupa B
1. ACS Izvoarele – ACF...continuare....

zim-spt1Astazi s-au disputat meciurile etapei a IV-a din Cupa Teleormanul.

Iata care au fost rezultatele inregistrate in cele 8 jocuri si clasamentele din cele 4 serii:

Grupa A
Rapid Buzescu – ASC Seaca 5-1
Vointa Saelele – CSS Turnu Magurele 7-1
Flacara Calinesti – STA

Clasament
1 Vointa Saelele 4 4 0 0 14-1 12
2 Rapid Buzescu 3 2 0 1 9-6 6    
3 ASC Seaca 3 1 0 2 4-6 3  
4 CSS Tr. Magurele 3 1 0 2 6-13 3   
5 Flacara Calinesti 3 0 0 3 4-11  0
_________________________________

Grupa B
Dunarea...continuare....