Fotbal Onoare

ajfComitetul Executiv al AJF s-a intrunit ieri pentru sedinta lunara obisnuita. In cadrul acesteia, membrii comitetului au stabilit datele noului sezon fotbalistic, 2014-20145, termenele de inscriere in competitiile judetene, contributia financiara la Cupa Teleormanul si cand vor lua masuri pentru reorganizarea Comisiei Judeteana a Arbitrilor.

Iata care au fost hotararile adoptate de Comitetul Executiv din data de 21 iulie 2014:

1. Datele de disputare ale turului de campionat:
- Liga 4 – etapa I 30 august 2014 ; etapa XV 6 decembrie 2014 ; fara etape intermediare;
- Liga 5 – etapa I 14 septembrie 2014 ; etapa XIII 7 decembrie 2014 ; fara etape intermediare;continuare....

cssInscrisa pe ultima suta de metri in competitia estivala de fotbal, CSS Turnu Magurele a reusit sambata primul succes din grupe, 5-3 cu Flacăra Calinesti, si spera sa prinda un loc in sferturile de finala ale competitiei.

Golurile turnenilor au fost marcate de Alin Achim, in minutul 5, Cosmin Frujina, in minutul 37, din penalty, Fabian Florica, in minutul 40, Catalin Geamana, in minutul 43, si Nicusor Mitroi, in minutul 65.

Ionut Babadac si Nicu Lixandru, cei doi antrenori ai CSS-ului, s-au bazat pe urmatorii jucatori in meciul cu Calinesti: Alin Mitroi, Cosmin Frujina (50 Gabriel Mihaila), Rodian Virdol, Catalin Geamana (55 Florin Dinca), Bogdan Sirbu,...continuare....

Antrenorul Chiajnei Vlastimir Vukadinovic.Echipa de Liga a 5-a din Teleorman, Viitoul Butesti, a disputat ieri un meci amical impotriva formatiei AS Ciorogarla, ocupanta locului 4 in ultimul sezon al Ligiia 4-a din Ilfov.

Partida s-a disputat pe cochetul stadion din Ciorogarla, iar la final teleormanenii au castigat cu scorul de 3-2, prin golurile reusite de Vlastimir Vukadinovic, Vali Popescu si Necula.
Interesant este ca la Butesti a jucat si antrenorul echipei de baschet Concordia Chiajna, sarbul Vlastimir Vukadinovic (32 de ani), care a reusit si un gol pentru Viitorul. Vukadonovic este bun prieten cu Vali Popescu, administratorul echipei teleormanene,...continuare....

videle-olteni-_-05Astazi s-au disputat meciurile etapei a III-a din Cupa Teleormanul – Editia 2014.

Iata care au fost rezultatele inregistrate pe cele 8 stadioane si clasamentele din cele 4 grupe:

Grupa  A
Vointa Saelele – Rapid Buzescu 4-0
Turnu Magurele – Flacara Calinesti 5-3
ASC Seaca – Sta 

 Clasament

continuare....

arbitriCupa Teleormanul 2014
Etapa a-III-a
Sambata 19.07.2014, Ora 11,00

Grupa  A
1. AFC Vointa Saelele – CS Rapid Buzescu 
Robert Croitoru (Rosiroi de Vede) – Bogdan Pana, Daniel Neagu  (ambii Alexandria)
Observator: Emil Tomescu (Turnu Magurele)

2. CSS Turnu Magurele – CS Flacara Calinesti
Adrian Caragea (Rosiori de Vede) – Monica Rizea (Alexandria), Marius Mustatea...continuare....

lecoAstazi s-au disputat meciurile etapei a II-a din cadrul Cupei Teleormanul.

Iata care au fost rezultatele inregistrate pe cele opt stadioane si clasamentele din cele patru grupe:

GRUPA A
CS ASC Seaca – CSS Turnu Magurele 3-0
CS Flacara Calinesti – Vointa Saelele 0-2
CS Rapid Buzescu a stat

Clasament:
1. Vointa Saelele 6 pct
2. Rapid Buzescu 3 pct
3. ASC Seaca 3 pct
4. Flacara Calinesti 0 pct
5. CSS Turnu Magurele 0 pct

GRUPA B
Dunarea Zimnicea – Unirea Brinceni 1-2
Avintul...continuare....

spt-peretPrima etapa a Cupei Teleormanul a adus si primul meci castigat la masa verde. Beneficiara este Metalul Peretu, care a contestat un jucator de la Gloria Merisani pentru substituire, iar in final a avut castig de cauza.

Evenimentul s-a petrecut la jocul dintre AS Gloria Merisani – CS Metalul Peretu, incheiat cu scorul de 4-2 in favoarea gazdelor. La finalul partidei delegatul echipei oaspete a contestat jucatorul echipei gazda, Cristea Alexandru Robert, pentru substituire, insa acesta nu s-a prezentat pentru consemnarea datelor, asadar Comisia de Disciplina a AJF a hotarat omologarea jocului cu scorul de 3-0 in favoarea echipei CS Metalul Peretu si penalizarea...continuare....

leocaCupa Teleormanul 2014
Etapa a-II-a
Sambata, 12.07.2014, Ora 11,00

Grupa A
1.CS ASC Seaca – CSS Turnu Magurele

Aurel Rusu – Felix Oprescu, Dan Miu (toti Rosiori de Vede)
Observator: Nicolae Raceala (Rosiori de Vede)

2.CS Flacara Calinesti – AFC Vointa Saelele
Nicolae Ologeanu – Sorin Fudulu (ambii Alexandria), Daniel Cojocaru (Zimnicea)
Observator: Florea Ricu (Rosiori de Vede)

3.CS Rapid Buzescu – Sta

4 comentarii

prodanInvitat la emisiunea SportSud Special, difuzata de postul Media Sud, presedintele AJF Teleorman, Stan Prodan, a facut o radiografie a sezonului fotbalistic 2013-2014.

Presedintele AJF atins toate punctele importante ale fotbalului judetean, inclusiv situatia arbitrajului din Teleorman, a calitatii fotbalului esaloanele judetene, a juniorilor, dar a vorbit si despre proiectele de viitor ale asociatiei pe care o conduce.

“Am avut un campionat bun, cu o campioana care si-a castigat dreptul de participare la baraj pe teren, iar acolo a aratat un fotbal net superior campioanei din Bucuresti. Sporting Rosiori a meritat cu prisosinta titlul...continuare....

ifrimViata Noua Olteni a reusit scorul primei etape in Cupa Teleormanul, invingand cu 7-0 pe Recolta Sfintesti. Acest rezultat nu l-a buucrat pe deplin pe antrenorul echipei din Olteni, Sandu Ifrim, fiind intrigat de atitudinea echipei vizitatoare, care a venit la meci total nepregatita, cu o intarziere de 30 de minute si fara echipament.

“Ce sa va spun, sunt total dezamagit de atitudinea celor din Sfintesti. Au venit la meci cu o jumatate de ora mai tarziu, am acceptat sa jucam chiar si asa, nu au avut nici echipament de joc, a trebuit sa le dam noi ca sa putem juca. Nici macar antrenament nu putem sa spunem ca am facut. Chiar nu inteleg atitudinea celor din Sfintesti,...continuare....