A.C.S. Seishindokan a obţinut două medalii de aur şi una de bronz

Data 17 apr.. 2019, categoria Arte martiale

A.C.S. Seishindokan a obţinut două medalii de aur şi una de bronz la Cupa şi Campionatul European de Karate SKDUN-ediţia 2019

 

În perioada de 12-14 aprilie, în localitatea Bar, Muntenegru, au avut loc Cupa şi Campionatul European de Karate SKDUN, competiţii la care s-au adunat cei mai buni sportivi.

Clubul A.C.S. Seishindokan a participat cu 5 reprezentanţi şi anume: Dăniluc Marius Gabriel, Niţu Mihnea Vlad, Bugean-Leafu Anya, Calotă Alexandru Răzvan şi Cristea Ayan Andreas Teofil, pregătiţi de către sensei Caracaleanu Sorin Gabriel-centura neagră 3 Dan.

Fiind la prima participare de nivel internaţional, sportivii clubului alexăndrean, chiar dacă au participat într-un număr mult mai restrâns decât de obicei, la finalul competiţiei au făcut o frumoasă surpriză, reuşind să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului european prin cucerirea medaliei de aur şi titlul de Campion la probele de Kata prin Dăniluc Marius Gabriel şi Nitu Mihnea Vlad, dar şi prin obţinerea medaliei de bronz de către sportivul Cristea Ayan Teofil.

O foarte bună evoluţie au avut-o şi colegii lor, Bugean-Leafu Anya şi Calotă Alexandru Răzvan care, chiar dacă nu au reuşit să se impună pe podium, cu siguranţă au câştigat experienţă şi mai multă încredere, lucruri necesare viitoarelor competiţii de acest gen.

A.C.S. Seishindokan, prin vocea antrenorului Sorin Gabriel Caracaleanu, este mândru că, pentru prima oară în istoria acestui club, sportivii au reprezentat cu succes România.

2 comentarii pentru acest articol

 • Nitu Dumitru

  Este cu siguranta ceva ca la 12 ani si jumatate, pentru faptele tale Mihnea – locul 1, medalia de aur si cupa la minicadeti KATA – sa ti se cante imnul tarii. Bravo Mihnea!

 • Gogu

  Felicitări sportivilor pentru performanțe si pentru efortul depus la antrenamente. Sa stie toata lumea, sportivii acestui club fac antrenamente in timpul anului scolar de 6 ori pe săptămână între 2 – 3 ore pe zi. Vad ca se face un obicei sa fie chemați si duminica. În cursul vacanțelor școlare clar fără dubii 2 antrenamente pe zi dimineata primul antrenament 2 – 3 ore si dupa ora 17 alte 2 – 3 ore 7 din 7 zile.
  Acest program este impus verbal de club in contract scrie 2 – 3 antrenamente pe saptamana.
  Cine comenteaza programul cine interactioneaza cu sportivi de la alte cluburi din oras sau din țară pe rețelele socializare si nu numai este dat afară fără explicații.
  Felicitări părinților pentru efortul financiar.
  Felicitări șansei pentru rezultate.
  Dorim ca domnul șansei sa prezinte pe rețelele sociale și nu numai ce il recomanda sa predea karate.
  Deci este antrenor de karate cu diploma???
  Este profesor de educație fizică și sport cu specialitatea în karate?
  Rog instituțiile statului sa ia masuri.
  Va multumesc.

Comentariu