A plecat si Alin Buleica | Urmeaza Florian Haita

Data 22 dec.. 2020, categoria Teleorman Sport, Fotbal Ligi superioare

Continua seria plecarilor la Turris Turnu Magurele, Alin Buleica si-a reziliat contractul astazi si a devenit liber , acesta a fost unul din cei mai titrati jucatori ai turnenilor si a evoluat in 14 partide pentru Turris, fara sa marcheze vreun gol. In cariera de fotbalist profesionist a jucat la  urmatoarele echipe: Universitatea Craiova, Petrolul Ploiesti, CS Turnu Severin, FC Arges, U Cluj, Pandurii Targu Jiu, Concordia Chiajna  si o scurta perioada in Grecia, la Kavala. Buleica se alatura listei de fotbalisti care si-au reziliat contractele cu Turris: Silviu Pana, Adrian Voicu, Albert Voinea, Denis Ispas, Catalin Pirvulescu si Stefan Barboianu, de asemenea, in aceste zile este asteptat si decarul echipei, Florian Haita pentru a rezilia contractul. Din informatiile Teresport.ro, principala cauza  pentru rezilierea in masa a  contractelor, este decizia clubului de a reduce salariile la 50%, si  intarzierile  salariale.

 

7 comentarii pentru acest articol

 • Gimi

  Gresit,se va desfinta ! Informații sigure!

 • Pamfil

  Se pare ca Juniorul nu prea se pricepe la fotbal, iar lipsa lui Tati se simte.

 • ITALIANU

  SE VA DESFINȚA SIGUR TURRIS TURNU MĂGURELE PĂCAT DE ACEL STADION CĂ ESTE DE LIGA A 2 A BUN STADION PENTRU JUDEȚUL TELEORMAN PĂCAT DE FOTBALUL DIN TELEORMAN NU O SĂ MAI VEDEM O ECHIPĂ DE LIGA A 2 A DIN TELEORMAN NICIODATĂ

 • ion

  puscarie de club.

 • Sistemu medical la pamant!!

  Orasul turnu la cum arata merita echipa de liga 3, nici mai mult si nici mai putin.
  Cand o sa arate si spitalul la fel ca stadionul, atunci da.

 • Jeff

  Când ceva începe stramb, se termina la fel. De ce tribuna a 2 a e asimetrică fata de axa terenului, iar stalpii nocturnei sunt și mai decalați?

 • Jiji

  Echipa nu se va desfiinta,va spune șeful vostru de sopie…dar la anul dorința de performanta ne va determina sa tragem la promovare în divizia A.Hai sictir!

Comentariu