A semnat! Mugur Cornățeanu este noul antrenor al Voinței Turnu Măgurele!

Data 10 ian.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

cornateanuDupă o perioadă mai mare de căutări, oficialii de la Voința Turnu Măgurele au ajuns la o înțelegere cu Mugur Cornățeanu de a conduce echipa în returul de campionat din Liga 3. Acesta va veni la Turnu Măgurele duminică sau cel târziu luni dimineața când jucătorii au programată reunirea lotului.

De-a lungul perioadei sale de antrenor, Cornățeanu, 45 de ani, a pregătit mai multe echipe. Este vorba de Dinamo București II, a fost secundul lui Leo Grozavu la FC Botoșani în prima liga a campionatului, apoi a mai antrenat pe Farul Constanța, Callatis Mangalia sau Fortuna Brazi.

Ca jucător a evoluat pentru mai multe echipe: Farul Constanța, Lokeren, Steaua, Beveren, FC Turnhout și Callatis Mangalia.

În plus, conducătorii Voinței au mai ajuns la un acord cu Moise Silviu, mijlocaș central, care a mai evoluat la echipe precum Delta Dobrogea Tulcea, Braila, Gloria Buzău, Dunărea Galați, Otelul Galati II sau Zimbrul Chisinău. Are 27 ani și a venit din postura de liber de contract. Acesta a mai evoluat în meciul amical cu CSU Craiova 2 la finalul campionatului si a dat un gol și două pase de gol.

8 comentarii pentru acest articol

Comentariu