ACS VIITORUL VIDELE TINTESTE PROMOVAREA IN LIGA 4 | GEORGE BIRSAN:”AVEM SANSE MARI DE PROMOVARE”

Data 12 feb.. 2020, categoria Teleorman Sport, Fotbal Onoare

Dupa mult timp in care  orasul Videle nu a avut echipa in primul esalon judetean, la initiativa fostilor mari fotbalisti  din oras: Costica Tabarana, Ion Columban, Rababoc Longin, George Birsan sau  Viorel Nicolescu, echipa, ACS Viitorul Videle  incepe sa prinda contur, dupa ce au realizat transferuri foarte importante de la echipe fruntase din liga 4, conducatorii si iubitorii sportului rege din oras vor sa aduca echipa pe prima scena a fotbalului judetean, ACS Viitorul Videle are ca obiectiv promovarea in liga 4 chiar din acest an daca este posibil. Viitorul Videle se afla pe locul 7 al clasamentului cu 25 de puncte, la 7 puncte de locul 2 si la 13 de primul loc ocupat de Progresul Smardioasa.

Multi din fostii jucatori ai Petrolului din Videle au raspuns afirmativ la apelul acestora si au acceptat sa puna umarul pentru a forma o e chipa competitiva in orasul petrolier. Printre acestia se afla: Liviu Minca, Marius Bobe, Victor Badanoiu,Enculescu, Rababoc, Grecu, Florin  Ciobanu,Mircea Nicodim, Catalin Pistol, Adrian Voicu, Catalin Burlacu sau Valentin Taragradeanu.    Presedintele echipei este  George Birsan, echipa este sponsorizata de  ”Profi” prin Mircea Nicodim care este si jucator, Bilka si multi privatizati din oras.

George Birsan, presedinte ACS Viitorul Videle- Ne dorim sa promovam in liga 4, sa adunam cat mai multi sponsori si de ce nu sa promovam si mai departe in liga 3, dorim sa facem o echipa competitiva, lumea este receptiva pe nivel de sport in Videle.  Avem conditii foarte bune pentru a face performanta. In mare parte  conducerea echipei este formata din fosti jucatori ai orasului. O sa avem un stadion modern, omologat pentru Liga 2 si ar fi pacat sa nu avem o echipa la un nivel superior. In momentul de fata avem o echipa destul de solida cu jucatori experimentati pentru liga 5 si liga 4, sansele de promovare in liga 4 sunt de 65-70%.

1 Comentariu

  • ITALIANU

    ACS VIITORUL VIDELE O FORȚĂ MARE SĂ DEA DUMNEZEU CA EI SĂ PROMOVEZE LA VARĂ ÎN LIGA A 4 A ESTE ECHIPĂ DE ORAȘ ȘI AR MERITA SĂ PROMOVEZE LA LIGA A 4 A AR FII PĂCAT CA EI SĂ NU PROMOVEZE LA LIGA A 4 A

Comentariu