Adrian Iencsi a fost demis de Rapid București

Data 27 oct.. 2020, categoria Fotbal Ligi superioare

Rapid l-a demis pe Adrian Iencsi dupa rusinea cu Progresul Spartac.În total, cu Iensi antrenor, Rapid a înregistrat patru victorii, un egal și trei înfrângeri

Începând de astăzi, conducerea interimară a băncii tehnice va fi asigurată de către Mihai Iosif și staff-ul său de la formația secundă, până la numirea unui nou antrenor principal.

Situația echipei și strategia pentru viitor vor fi discutate și analizate în perioada următoare de către conducerea clubului, împreună cu Adrian Iencsi și staff-ul său, astfel încât să fie găsită cea mai bună soluție pentru clubul nostru.

La Rapid, Mihai Iosif a promovat în prima ligă, din postura de antrenor secund (2016), a fost „secund” și în Liga 4, reușind promovarea și Cupa României pe București (2018), a mai antrenat formația U17 a Rapidului, cu care a câștigat un Campionat Județean (2018), iar de la începutul acestui sezon conduce echipa a doua.

Pentru Rapid urmează două meciuri dificile, cu doi adversari puternici, CS Mioveni  și Universitatea Cluj, partide ce se vor desfășura la Centrul FRF de la Buftea”, a anunțat Rapid decizia de a îl schimba pe Adrian Iencsi din funcția de antrenor principal al primei echipe a clubului.

Sursă: liga2.prosport.ro

Comentariu