Adrian Petrus, Metalul Peretu: „Chiar daca ne vor pleca jucatori, noi avem jucatori talentati in comuna si vrem sa luam campionatul.”

Data 13 dec.. 2017, categoria Juniori

metalul peretu junioriMetalul Peretu surprinde an de an cu evolutii foarte bune la juniori acolo unde se lupta mereu la castigarea campionatului. Si in acest tur de campionat au terminat pe primul loc iar Adrian Petrus, antrenorul echipei, ne-a facut o scurta caracterizare a echipei sale la finele primei parti a campionatului:

„Avem o echipa foarte buna, cu copii talentati folositi si la echipa mare cum ar fi Manafu, Mitruleasa, Ghimis Vicentiu. Eu cu fratele meu ne ocupam de juniori, inclusiv echipa de cadeti. Domnul primar nu a vrut sa lase echipa de juniori. De la cadeti folosesc cate doi-trei jucatori la juniori. Pe Sarbu l-a luat Alexandria iar pe Antonio Marin la fel, dar acum e imprumutat la noi. Referitor la meciul cu Buzescu la golul doi al nostru nu a fost ofsaid pentru ca un jucator de-al lor se lega la sireturi in careul mic. De cand am venit eu la echipa la juniori ne batem mereu la primul loc. Chiar daca ne vor pleca jucatori, noi avem jucatori talentati in comuna si vrem sa luam campionatul. Avem meciuri grele, cum e cu Alexandria care ne-a batut acasa. Eu le-am dat jucatori si ei ne-au invins”, ne-a spus Adrian Petrus.

3 comentarii pentru acest articol

Comentariu