AJF Teleorman a organizat turneul final al campionatului județean de fotbal feminin U13

Data 21 oct.. 2017, categoria Sport national

fotbal feminin 1Încă din anul 2014, județul Teleorman face parte din cadrul proiectului “ Fotbal și feminintate”, un proiect destinat dezvoltării fotbalului feminin din țara noastră, susținut de F.R.F. și U.E.F.A.. Acest proiect a luat amploare în județul nostru încă de la început, Teleormanul fiind județul cu cele mai multe fete înscrise în acest proiect de-a lungul timpului.

La fel ca în anii precedenți, A.J.F. Teleorman a reușit să înscrie și anul acesta cele mai multe sportive, în colaborare cu I.S.J. Teleorman, acestea fiind componente ale celor 22 de echipe din Campionatul Județean U 13 destinat fetelor.

Campionatul s-a desfășurat în zonele celor cinci orașe ale județului, fiecare zonă trimițând la turneul final echipele care s-au clasat pe primul loc în urma jocurilor disputate. Astfel la turneul final, organizat pe terenul sintetic de la Școala Gimnazială Nanov, miercuri, au participat următoarele echipe: AS VULTURII MERENI, AS SPORTING CALMATUIU DE SUS, AS DUNAREA SC 3 ZIMNICEA, AS PHOENIX TURNU MAGURELE, AS SPORT TEAM ORBEASCA, AS TOP SPORT NANOV.

În urma rezultatelor obținute de la turneul final, echipa câștigătoare a fost AS SPORTING CALMATUIU DE SUS, pe locul doi s-a clasat echipa AS DUNAREA SC 3 ZIMNICEA, pe locul al treilea s-a clasat echipa AS TOP SPORT NANOV, locul patru i-a revenit echipei AS SPORT TEAM ORBEASCA,  locul cinci a fost ocupat de echipa AS VULTURII MERENI,  iar pe locul șase s-a clasat echipa AS PHOENIX TURNU MAGURELE.

La sfârșitul competiției, A.J.F. Teleorman a oferit participanților premii constând în echipamente de joc pentru locurile unu, doi și trei iar echipele clasate pe locurile patru, cinci și șase au primit câte 10 mingi pentru fiecare echipă. Premiile au fost înmânate de către reprezentanții A.J.F. Teleorman și I.S.J. Teleorman.

În urma desfășurării întregului campionat, se va forma selecționatele județene U 13 și U 11, care vor participa la începutul lunii noiembrie la turneul final destinat A.J.F.-urilor înscrise în acest proiect, în localitatea Suceava.

fotbal feminin 2

1 Comentariu

  • dreptate și adevar

    RUȘINE AJF TELEORMAN INCURAJEAZA CORUPȚIA ȘI JOCURILE DE CULISE, CUM E POSIBIL SA ÎL DELEGI PE TATARA LA MECI DE LIGA A 4 CÂND EL A MODIFICAT ÎN FOAIA DE JOC SCHIMBĂRILE LA MECIUL STOROBANEASA CU SMARDIOASA FAVORIZÂND ASTFEL SMARDIOASA SA CÂȘTIGE JOCUL DUPĂ CE NU A FOLOSIT DOI JUCĂTORI SUB 23 DE ANI PE TOATĂ DURATA MECIULUI, RUȘINE STAN PRODAN CA ASCUNZI ASEMENEA FAPTE GRAVE DE CORUPTIE

Comentariu