Albu Costin, campion naţional la Judo

Data 02 apr.. 2013, categoria Judo

Simbata trecuta, la Miercurea Ciuc, s-a desfasurat finala campionatului national U 18 al cluburilor sportive scolare, acolo unde judetul Teleorman a fost reprezentat cu succes de Albu Costin, titratul judokan legitimat la CSS Alexandria.

Albu Costin care a reusit sa urce pe cea mai inalta treapta a podiumului, cucerind medalia de aur si titlul de campion la categoria 50 kg invingind, la capatul unor intreceri disputate, adversari valorosi din Alba Iulia, Oradea si Miercurea Ciuc.

„Este un sportiv desavirsit un luptator prin excelenta, care a reusit sa-si respecte blazonul invingind adversari valorosi si intregind astfel palmaresul sportiv cu inca un titlu de campion” a declarat profesorul Mihaita Matei cel care il pregateste pe sportiv de mai bine de 10 ani, timp in care a obtinut numeroase medalii in intrecerile interne si internationale.
De mentionat ca la aceeasi finala, un alt sportiv pregatit de Mihaita Matei, dar reprezentind acum un alt club, Ungureanu Razvan, a obtinut de asemenea locul 1, dar la categoria 66 kg.

Comentariu