Alexandru Gheorghe, antrenor Astra Plosca: „Am intampinat multe obstacole in tur”

Data 27 dec.. 2014, categoria Fotbal Liga IV

plosca-fcmAstra Plosca a terminat turul de campionat pe locul 8 in Liga 4, cu 12 puncte acumulate din 11 jocuri.

Ploscenii au avut un tur inconstant, cu victorii notabile in fata formatiilor din Branceni, Olteni si Saelele, dar si infrangeri rusinoase la Peretu sau acasa cu Buzescu. De unde au venit aceste fluctuatii de forma a incercat sa explice chiar antrenorul Astrei, Alexandru Gheorghe:

„Am avut un tur de campionat cu fluctuatii. Si asta din cauza ca nu am putut avea acelasi lot la fiecare meci. Mai multi jucatori s-au angajat, iar unii dintre ei lucrau si sambata. O etapa puteau sa vina, alta nu. E complicat sa ai continuitate cand nu ai aceiasi jucatori meci de meci. De aici si aceste rezultate. Spre exemplu, cu FCM Alexandria ne-au lipsit 6 jucatori. E greu sa pui probleme echipelor fruntase cand iti lipsesc atatia jucatori, dar asta e nivelul la care activam, nu avem ce face, pentru un jucator e mai important serviciul. Pana la urma sunt multumit de ce am obtinut in acest tur, nu am ce sa le reprosez jucatorilor, ei au dat totul cand au putut sa joace. 

Campionatul este destul de slab, fata de anul trecut se vede un regres mare. Au disparut si multe echipe, nu mai este acelasi interes. Nici arbitrajele nu s-au mai ridicat la acelasi nivel, au fost si ele slabe, parca este un regres total in acest sezon.

In tur am avut si meciuri slabe, cum a fost cel cu Buzescu de acasa, de fapt de pe teren neutru, dar am avut si meciuri reusite, cu Olteni, la Saelele. Si faptul ca am avut terenul suspendat doua etape a contat in turul campionatului. Pentru retur speram sa mai rezolvam din problemele pe care le-am intampinat in tur si sa urcam in clasament”, a explicat Alexandru Gheorghe evolutia echipei sale din tur.

 

4 comentarii pentru acest articol

Comentariu