Alexandru Gheorghe, antrenor Voința Saelele: “Rezultatul de la Strehaia putea fi mult mai mare”

Data 18 iun.. 2017, categoria Fotbal Liga IV

fcm-alexandria-turris-535-alexandru-gheorgheVoința Saelele s-a impus ieri în deplasare la Strehaia, scor 4-2, în prima manșă a barajului de calificare în Liga 3. Fotbaliștii de la Saelele au jucat foarte bine și s-au impus chiar și după ce au fost egalați la sfârșitul primei reprize.

Alexandru Gheorghe, antrenorul echipei, spune că este foarte mulțumit de evoluția jucătorilor săi însă avertizează că nu este însă decisă calificarea.

-Cum a fost meciul de la Strehaia?

A fost un meci cu o încărcătură mare pentru că este miza barajului, condițiile au fost foarte grele pentru că am jucat pe un teren denivelat, tare, cu multe brazde. Principalul adversar a fost terenul și am încercat să ne adaptăm. Pentru majoritatea jucătorilor este prima experiență la baraj, am marcat repede gol, am dominat jocul de la un capăt la altul în prima repriză. Ei au marcat la prima lor fază de poartă, contrar cursului jocului. După pauză am făcut o schimbare inspirată când a intrat Marioara în locul lui Miu și am reînceput jocul bine de tot. Scorul putea fi mult mai mare. Ei au fost o echipă motivată. Arbitrajul a fost foarte slab, trebuia să ne dea două lovituri de pedeapsă. Echipa a răspuns foarte bine după jocul din cupă care a fost ca un duș rece. M-au impresionat jucătorii mei iar scorul e mincinos.

-V-a surprins cu ceva adversarul?

M-au surprins ca și atitudine. Știam că pe benzi sunt fotbaliști cu viteză. Au fost impulsionați de spectatori și au cunoscut terenul.

-Vă considerați calificați?

Calificarea se va face sâmbătă la finalul meciului. Am făcut un pas mare dar vom trata meciul cu mare atenție. Din păcate Miu și Scumpu au ieșit accidentați și trebuie să-i recuperăm.

-Cum veți pregăti returul?

Vom intra în cantonament  cu o zi înainte și vom face antrenamente. Sperăm să aprecize lumea care este echipa mai bună.

-Sunteți mulțumit de condițiile avute pentru acest meci?

Am avut condiții foarte bune, am fost cazați foarte bine, meniul a fost unul profesionist iar deplasarea s-a făcut cu un autocar modern dotat cu aer condiționat. Am fost pregătiți pentru baraj.

Sectiunea de comentarii este inchisa.