Alexandru Ioniţă a semnat cu UTA

Data 22 aug.. 2019, categoria Fotbal Ligi superioare

Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Alexandru Ioniță. Experimentatul fotbalist vine să completeze compartimentul ofensiv al echipei aradene. UTA, Turris si Buzau sunt singurele echipe care au maxim de puncte dupa 3 etape.

Născut pe 5 august 1989, atacantul s-a remarcat la Rapid București, apoi a trăit experiența Germaniei în tricoul celor de la FC Köln. Următoarele borne ale carierei au fost Orduspor (Turcia) și AEL Limassol (Cipru), apoi a jucat pentru Farul Constanța, ASA Tg. Mureș și Sportul Snagov.

”A fost una din principalele ținte ale perioadei de transferuri, nu am reușit atunci, dar suntem, în sfârșit, în situația în care devine jucătorul UTA-ei. Sunt absolut convins că va aduce un plus incontestabil”, a indicat Bogdan Apostu, impresarul care a intermediat mutarea.

”Sunt fericit că am ajuns să lucrez încă o dată cu domnul Balint. Dânsul și domnul Apostu m-au convins să vin aici și mă bucur  că s-a întâmplat așa. Am găsit un proiect sănătos, sper ca împreună să ajungem în prima ligă”, au fost primele cuvinte ale noului atacant utist.

”Sunt convins, pentru că îl cunosc și ca fotbalist și ca om, că ne va ajuta. Este un atacant foarte bun, care înțelege concurența cu Cipri Rus și Vali Buhăcianu. Va fi un mare plus și în vestiar, prin experiența lui”, a punctat antrenorul Laszlo Balint.

sursa: uta-arad.ro

Comentariu