Alin Chita, antrenor CSM Alexandria: „Asteptam publicul sa fie alaturi de noi la meciul cu FC Voluntari 2 de vineri. Avem nevoie de o victorie!”

Data 02 Oct. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

Alin_ChitaCSM Alexandria a castigat doar un punct in ultimele trei jocuri si ocupa locul 10 cu 8 puncte. Antrenorul Alin Chita este optimist si are incredere ca echipa sa isi poate reveni din momentul mai putin bun prin care trece. O victorie cu Voluntari 2 este foarte importanta pentru a nu pierde contactul cu grupul fruntas. Meciul se va juca vineri de la ora 15:00 la Alexandria

„Suntem dupa trei etape in care am castigat doar un punct. Atmosfera nu este placuta dar muncim sa o facem benefica. Am ratat ocazii cu Brasov la 0-0, la Bradu nu mai spun si cu Craiova la 1-1. Nu luam cele mai bune decizii in fata portii si facem antrenamente in acest sens. Nu sunt multumit dar incerc sa ii responsabilizez mai mult pe jucatori pentru ca in momentul cand intrii si joci, trebuie sa dai totul. Ne asteapta acum patru meciuri dintre care 3 acasa. Voluntari are un centru cu 650 de copii si schimba jucatorii. Au calitate dar nu au experienta. Sper ca jucatorii mei cu experienta sa dea totul pentru meciul de vineri deoarece este vital sa nu pierdem contactul cu grupul fruntas”, ne-a spus Alin Chita.

Tanarul tehnician ne-a mai spus ca asteapta ca suporterii din Alexandria sa vina in numar mare la stadion  si sa fie alaturi de echipa lor de suflet pentru a depasi momentele dificile prin care trece:

„Asteptam ca publicul sa fie alaturi de noi pentru ca e greu sa faci o simbioza peste noapte intre jucatorii vechi si cei noi dar avem nevoie de sustinerea publicului. Vrem sa facem un 11 puternic pentru a pune probleme oricarei echipe. Important este sa ne sprijine si la greu pentru ca si Craiova a venit dupa trei rezultate negative. Vrem sa le aducem bucurie dar nu este intotdeauna asa cum iti doresti”, a concluzionat Alin Chita.

In privinta jucatorilor accidentati, trebuie spus ca jucatorii Cosmin Ciocoteala si Catalin Descultu au revenit la antrenamente si, desi nu sunt suta la suta apti fizic, e posibil ca acestia sa joace daca ve fi nevoie de ei. La fel, Iosif Cristica a revenit la antrenamente. In schimb, Cosmin Vilcica si Antonio Popa au contuzii pe glezna si sunt incerti.

4 comentarii pentru acest articol

Comentariu