Alin Toșca este campion în Grecia

Data 07 mai. 2019, categoria Fotbal Ligi superioare

Campionatul Greciei la fotbal s-a încheiat cu succesul istoric, după 34 de ani de pauză, al echipei PAOK Salonic, pregătită de către antrenorul român Răzvan Lucescu.

PAOK Salonic și-a respectat blazonul și a terminat competiția neînvinsă. În ultima etapă, deși era virtual campioană, PAOK s-a impus în deplasarea de pe terenul celor de la PAS Giannina, cu 2-0. PAOK Salonic a terminat cu 80 de puncte, golaveraj 66-14, cu o linie de clasament alcătuită din 26 de victorii și patru remize. PAOK Salonic a pornit cu un negativ de două puncte în actuala stagiune, penalizarea fiind dictată de incidentele produse de suporterii echipei, în campionatul anterior.

La meciul de pe terenul celor de la PAS Giannina, teleormăneanul Alin Toișca a fost integralist, pe post de fundaș central, în echipa campionilor. Levadiakos, unde a fost legitimat portarul Balauru, a retrogradat pierzând în ultimul meci, pe teren propriu, 3-0 cu AEK Atena. Cerberul teleormănean și-a încheiat contractul cu gruparea elenă.

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 20.30, PAOK Salonic întâlnește AEK Atena în finala Cupei Greciei, Tioșca și Lucescu junior țintind obținerea eventului.

Comentariu