Turris Turnu Magurele a primit licenta pentru Liga 1, dar a primit o sanctiune financiara

Data 26 iun.. 2020, categoria Teleorman Sport, Fotbal Ligi superioare

Turris Turnu Magurele a intampinat probleme mari in a obtine licenta pentru Liga 1 si a fost penalizata financiar de Comisia pentru acordarea licenței cluburilor.

Initial, instanța de fond a respins cererea de acordare a licenței formulată de Asociația Fotbal Club „Turris-Oltul” Turnu Măgurele și a refuzat acordarea licenței de Liga 1, pentru încălcarea prevederilor art. 39 alin. 6, de la criteriul de personal și administrație din RNLC&FPF și a sancționat cu penalitate financiară totală de 20 mii lei pentru încălcarea art. 28, 33, 35, 36, 37 și 38 de la criteriul de personal și administrație și pentru încălcarea art. 43, de la criteriul juridic din RNLC&FPF. 

Turris a  contestat hotărârile instanței de fond la Comisia de apel pentru acordarea licenței cluburilor.

În cazul apelului formulat de clubul Asociația Fotbal Club „Turris-Oltul” Turnu Măgurele, Comisia de apel a constatat că sunt îndeplinite cerințele art. 28, 33, 35, 36, 37 și 43, fiind depuse la dosar documentele justificative necesare. De asemenea, comisia a constatat că sunt îndeplinite cerințele art. 39 alin. 6, la dosar fiind depuse adeverințele de la Comisia de Disciplină și Etică a FRF. Comisia de apel a constatat că nu sunt îndeplinite cerințele art. 38. În consecință, Comisia de apel a schimbat în parte hotărârea instanței de fond, a acordat licența de Liga 1 pentru sezonul 2020-2021 clubului Asociația Fotbal Club „Turris-Oltul” Turnu Măgurele și a menținut sancționarea clubului cu penalitate financiară de 20 mii lei, pentru încălcarea art. 38 din RNLC&FPF.

Sursa: FRF.RO

1 Comentariu

Comentariu