Amical: Viitorul Dragomireşti – Viaţă Nouă Olteni 2-4

Data 11 ian.. 2014, categoria Fotbal Liga IV

Viata Noua Olteni, ocupanta locului 7 in Liga 4, a disputat astazi primul meci amical al anului.
Elevii lui Sandu Ifrim s-au deplasat la Dragomiresti Vale, unde au intalnit echipa locala, Viitorul, formatie clasata pe locul 3 in prima liga din Ilfov.
La finalul unui joc agreabil, cu multe faze de poarta, VN Olteni s-a impus cu scorul de 4-2 (1-2), golurile teleormanenilor fiind reusite de Aurel Iordache (foto – ex-Frasinet), George Boboc (dubla, Ajax Botoroaga) si Viorel Voica (CS Vartoape).

De remarcat, in echipa din Olteni s-au regasit foarte multe nume noi, cum ar fi portarul Nicolae Negru de la Plosca, Viorel Voica de la CS Vartoape, Ionut Grigore de la Unirea Tiganesti, Ionut Pana, jucator care a evoluat ultima data la Vartoape, Aurel Iordache, trecut pe la Frasinet, si George Boboc, care a jucat in tur la Botoroaga.

„Chiar daca au venit dupa aproape o luna de pauza totala, baietii au aratat pofta de joc. Importanta a fost miscarea. A fost un amical reusit, am avut si multi jucatori noi pe care am vrut sa-i vedem la lucru. Daca ii transferam la Olteni? E prematur sa vorbim despre acest lucru. Depinde si de situatiile lor contractuale, o sa-i mai vedem si alte jocuri, e timp pana la startul sezonului sa decidem ce jucatori aducem”, a declarat Sandu Ifrim dupa jocul de la Dragomiresti.

Iata cum a aratat primul 11 al echipei Viata Noua Olteni in meciul de la Dragomiresti: N. Negru – V. Voica, V. Badanoiu, I. Grigore, Fl. Ciobanu – I. Pana, A. Iordache, E. Marcusanu, I. Paun – M. Stanciu, G. Boboc.

8 comentarii pentru acest articol

Comentariu