Amical\Sporting Roșiori a pierdut cu Filiași

Data 17 aug.. 2019, categoria Fotbal Ligi superioare

Astăzi, pe terenul doljenilor de la Podari, Sporting Roșiori a sustinut un meci de pregatire in compania fostei colege de serie, ACSO Filiași. Scorul a fost de 2-1 pentru doljeni.Antrenorul echipei din Roșiori a avut nu mai putin de 15 jucatori in probe in vederea completării lotului.

CSO Filiasi – Sporting Rosiori 2-1

Au marcat:Patrascu si Iulian Manda ( ex-Sporting Rosiori), pentru CSO Filiasi. Pentru Roșiori a marcat Liviu Floricel.

CSO Filiasi: Nedeianu, Ungur, Lupu, Calu, Crusoveanu, Cretu, Stefan, Baciu, Patrașcu, Ghighilicea, Tescan, a mai jucat Munteanu, Constantinescu, Mirescu, Manda, Lambu

Sporting: Cristea – Panssi (Camerun), Floricel, Sitaru (CSA Steaua), Tanase (Academica Clinceni) – Ahmed (Academica Clinceni), Roman, Constantinescu (CSA Steaua), Uratu – Badita, Visent (Camerun).
In minutul 45, gazdele au ratat un penalty.

Tot astăzi, pe terenul din Alexandria(Peco), echipa gazda, CSM Alexandria a primit vizita colegei de serie de anul acesta, Progresul Spartac 44′. Scorul a fost de 2-1 pentru alexandreni prin golurile marcate de Vilcica50′ si golul victorie fiind marcat de Catalin Desculțu in ultimul minut de prelungiri,pentru Progresul a marcat Leafu 75′, la pauza scorul a fost alb, 0-0.De menționat ca este ultimul meci de pregatire inainte de inceperea noului sezon.

CSM ALEXANDRIA

Olteanu-Iaka,Bosoteanu,Gheorghe, Butoi,Vilcica,Popa,Descultu, Terci,Precup,Leo

Au mai intrat:Sarbu,Matei,Gherghisor,Mohora

Antrenori: Panzaru si Cristi Pirjolea

Progresul Spartac 44′: Jipa – Leafu, Acasandrei, Parfeon – Vlad, Stanciu, Geana, Sandru – Boiangiu, Ispas, Curt

Au mai intrat Voican, Donca, Butoi, Lolescu, A. Grigore, Matei, Lixandru.

 

5 comentarii pentru acest articol

 • Mcm

  Cine este antrenor la Rosiori?

 • mcm

  sandu gaoaza este la rosiori, dupa primele 5 etape u vor avea nici un punct

 • Bodi

  Sandu Gaoaza peste tot pe unde a antrenat i-a retrogradat pe toti. Este clar ca omul nu are nicio treaba cu fenomenul, un amarat care traieste dintr-o poveste trista si veche, cauta bani pe nemunca, Carciumaru chiar nu se prinde?

 • Nelu

  Savescu e antrenor și fis o maseur

 • Bodi

  Domnul Laurentiu Savescu provine dintr-o familie de sportivi exceptionali. Tatal arbitru divizionar, A si B, mama o eminenta profesoara de sport, fetita campioan nationala multipla de tenis. Stim ca si dansul a facut sport de performanta, liga a doua, de ce nu ar fi un bun antrenor?Reuseste prin efort sa tina in spate Spitalul T.B.C., este serios, inteligent, puternic spiritual, o echipa de liga a treia este jucarie pentru domnul Savescu.

Comentariu