Amical\Turris-Progresul Spartac’44 3-1

Data 17 iul.. 2019, categoria Fotbal Ligi superioare

In aceasta dupa-amiaza  pe stadionul din Turnu Magurele a avut loc meciul amical dintre echipa gazda, Turris Turnu Magurele si o mai veche cunostinta din amicale, Progresul Spartac’ 44 care se vrea continuatoarea echipei de prima liga Progresul Bucuresti. Meciul a inceput cu tatonarea celor doua echipa dar initiativa surprinzator a avut-o echipa de liga 3, Turris fiind periculoasa doar la faze fixe care se si concretizeaza in gol in minutul 11, corner de pe partea dreapta de atac si capitanul Matei se inalta, 1-0. A urmat apoi un joc de posesie foarte bun al echipei oaspete dar fara ocaziii de gol. Dupa pauza a fost o lupta surda la mijlocul terenului fara ocazii de gol dar echipa mai experimentata si-a spus cuvantul, in minutul 82  Cristian Ciobanu dribleaza tot ce ii sta in cale pe partea stanga si trimite in fata portii de unde bosniacul Turkovic marcheaza pentru 2-0. in minutul 85 oaspetii reduc din diferenta dupa o greseala in aparare a lui Claudiu Juncanaru dupa care in minutul 89 acelasi Nedo Turkovic marcheaza pentru 3-1 dupa o centrare excelenta a mijlocasului Acolatse. De mentionat ca echipa din Turnu Magurele a avut  multi absenti printre care: Alin Pana, Ionut Rus, Adrian Voicu, Florin Haita,Angel Ciutica, Dragos Tescan.

Turris Turnu Magurele a inceput in urmatoarea formula:

Dutu-Juncanaru, Parvulescu, Matei(cpt), Ispas, Mitrea, Savin, Acolatze, Ion Marin, Fl.Radu, Cr. Bud

Au mai intrat:Paun, Calintaru, Salcianu, Ciobanu, Turkovic si Raul Vidrisan

Antrenor: Erik Lincar

Progresul Spartac’ 44 :Raduta, Leatu, Vlad, Grigore, Parfeon, Lolescu, Sandru, Donca, Stanciu(cpt), Ispas si Cadolar

Au mai intrat: Lixandru, Geana, Radu, Precup, David, Dorobantu

Antrenor: Andrei Eremia

Noile achizitii din acest meci ale echipei din Turnu Magurele sunt:

Nedo Turkovic– Un atacant bosniac de 29 de ani care masoara 1,91 m ultima oara a jucat in prima liga din Malta la Qolmi.

In cariera a mai jucat la echipe precum:

Neroca – India prima liga

Zelejnicar-Bosnia-prima liga

Travnik-Bosnia-prima liga

Raul Vidrisan-mijlocas defensiv central de 20 de ani  si este format de                                                                                                 Academia Hagi, ultima oara a fost legitimat la ASU Poli Timisoara

Nedo Turkovic
Raul Vidrasan

2 comentarii pentru acest articol

Comentariu