AS Dinamo Bogdana-O noua echipa infiintata in judet

Data 03 iul.. 2019, categoria Fotbal Promotie

In aceasta vara s-a infiintat o noua echipa de fotbal in judetul Teleorman, este vorba despre AS Dinamo Bogdana, o echipa finantata de iubitorii fotbalului din comuna Bogdana, o comuna care  nu are mai mult de 2900 de locuitori si care mai are o echipa de fotbal inscrisa in Liga 6, AS Progresul Bogdana, echipa care a terminat campionatul Ligii a 6 a pe locul 9, penultimul loc in clasament. AS Dinamo Bogdana va lua startul in liga 6 din toamna probabil in Seria 2 si vor fi adversari cu cei de la AS Progresul Bogdana. Lotul de jucatori este format din jucatori localnici cei mai cunoscuti sunt: Delcea Florin fost la Steaua Spatarei si Gardoc Viorel, plus un atacant din Turnu Magurele, Iulian Miu, jucator care a trecut pe la liga 4 si  Sorin Mitroi, fostul fundas de la Cetatea Turnu Magurele . Cei de la Dinamo Bogdana spera  sa faca o figura frumoasa in campionat si ce este cel mai important a isi invinga consatenii de la echipa rivala.

Am construit această echipă cu sufletul pentru a face performanță si a promova pentru început in Liga 5, principalul obiectiv este sa arătăm ca suntem mai buni ca cealaltă echipa din comună care sunt prietenii mei si sa promovam, echipa este susținuta de oameni cu suflet din comună, Alexe Gabriel, Dorobanțu Bogdan si Cristi Rădoi. Suntem in discuții cu mai mulți jucători importanți printre care un fundaș central de la campioana ligii a 4,  Brânceni .Duminică jucăm un amical pe teren propriu cu Progresul Smardioasa si avem câțiva jucatori in probe.Vrem sa construim o echipa puternică si respectată a spus Cristi Rădoi, antrenor cât si finanțator al echipei.

5 comentarii pentru acest articol

 • Marius

  Felicitari celor din Bogdana! Duminica au jucat un amical cu Cetatea si mi-a placut dorinta lor de a face sport,sportivitatea si modul de a incerca sa se organizeze cit mai bine!O echipa frumoasa care sper sa reziste cit mai mult in peisajul fotbalistic teleormanean!

 • 223

  A început campania electorală 😂🤣😉

 • ITALIANU

  CHIAR A ÎNCEPUT CAMPANIA ELECTORALĂ DE PE ACUMA CU ECHIPE NOU ÎNFINȚATE DE PRIMARI DIN PSD ȘI PNL ȘI LA URMĂ TOT EI LE VOR DESFINȚA DE TOT HOȚII HOȚII NUMAI PENTRU CAMPANIA ELECTORALĂ FAC ACESTE ECHIPE DE FOTBAL NIȘTE HOȚI SUNT ÎN ACEASTĂ ȚARĂ

 • gogu

  nu vezi bah boule de italian ca scrie ca e finantata de oamenii din comuna ?

 • yo

  italianule, echipa aia nu e finanta de psd, pentru ca psd nu da bani la fotbal, prefera s-a bage banii in salarii nesimtite

Comentariu