Asociaţia Judeţeană de Tenis de Masă Teleorman poate deveni funcţională în scurt timp

Data 09 feb.. 2012, categoria Ping Pong

O nouă structură sportivă este pe cale să apară în judeţul Teleorman. Asociaţia Judeţeană de Tenis de Masă Teleorman a făcut deja paşi importanţi pentru a obţine identitatea sporitvă, din partea ANST. Profesorul Carmen Muşat ne-a spus că „există trei membri fondatori, din Plosca, Peretu şi Roşiorii de Vede. Avem o formă de statut şi de act constitutiv, am rezervat denumirea la Ministerul Justiţiei, aşa că mai trebuie doar să aşteptăm ca lucrurile săurmeze calea legală, până la înfiinţarea Asociaţiei Judeţene de Tenis de Masă.

Printre planurile de viitor ale acestei instituţii se numără înfiinţarea unui campionat judeţean de tenis de masă, dar şi popularizarea acestui sport în judeţ.

3 comentarii pentru acest articol

  • bolo

    ceva frumosss…………..speram sa reuseasca

  • Manu

    Cred ca v-ar ajuta mult „One straw revolution – the natrual way of farming” si alte carti de Masanobu Fukuoka. Detaliile de implementare ale tehnicii agricole in sine poate ca nu se aplica la noi dar principiile si filosofia care stau la baza lor s-ar putea sa va seduca.——In aceasi linie cautati informatii despre permacultura sau Sepp Holzer …Toti incearca sa implementeze ecosisteme hranitoare, care sa functioneze cu minim de interferenta artificiala.

  • http://www.musictemplelasvegas.com/

    Thanks Faja! I’m glad you’re so tech savvy now and we can communicate more efficiently! Vince is from California, and his family is from the North in the Philippines. Miss you!

Comentariu