Aurel Baltateanu, antrenor Metalul Peretu: „Felicit jucatorii, dar vom vedea ce va fi în iarnă, dacă vom rămâne în aceeași formulă, pentru că deja exista interes pentru unii jucători din echipa noastră !”

Data 07 dec.. 2017, categoria Fotbal Liga IV

peretu-brinceni08Metalul Peretu a fost una din surprizele acestui tur de campionat dupa ce au facut mai multe meciuri bune care i-a adus pana pe locul 3 in clasament adunand  27 de puncte, cu doar 3 infrangeri si alte trei meciuri de egalitate. Antrenorul echipei, Aurel Baltateanu, a comentat evolutia jucatorilor sai dupa acest tur de campionat:

„Aș vrea să menționez că avem mulți jucători care lucrează în armata, iar la ultimele meciuri nu au putut veni pentru că au fost angrenati in pregătirea pentru defilare, iar asta s-a văzut și în rezultate dar mai ales in jocul de sâmbătă! Atunci când nu ai continuitate si același unsprezece e greu să te bați acolo sus! Am avut si doua absențe importante la meciul cu Buzescu! Una peste alta a fost un tur reușit, iar poziția din clasament ne mulțumește! Aș vrea să-l evidențiez pe Mitruleasa de la echipa de juniori, pe care l-am folosit în câteva meciuri la echipa mare și căruia îi văd un viitor frumos în fotbal, cu condiția să rămână serios și să fie conștient de calitățile lui ! Vom vedea ce va fi în iarnă, dacă vom rămâne în aceeași formulă pentru că deja exista interes pentru unii jucători din echipa noastră ! Felicit jucătorii pentru cum s-au prezentat în acest tur de campionat!”, ne-a spus tehnicianul.

1 Comentariu

Comentariu