Aurel Baltateanu, antrenor Metalul Peretu: „Mai avem trei meciuri si speram ca la final de tur sa ne clasam pe un loc care sa ne onoreze”

Data 09 nov.. 2017, categoria Fotbal Liga IV

peretu-brinceni03Metalul Peretu a castigat meciul din etapa trecuta cu Nanov, scor 4-1, si ocupa locul 2 in clasament cu 23 de puncte, la 3 lungimi in spatele celor de la Rapid Buzescu care este lider. Aurel Baltateanu, antrenorul echipei, a comentat evolutia jucatorilor sai:

„Felicit jucătorii pt atitudine, pt determinare, este meritul lor că sunt acolo sus în clasament! Ne-am revenit repede după înfrângerea cu Plosca, am câștigat greu cu Botoroaga, de departe cea mai solidă echipă cu care am jucat până acum, am fost egalati la ultima fază în meciul cu Orbeasca, iar meciul cu Nanov nu a fost deloc așa ușor cum o arata scorul! Mai avem trei meciuri, pt ca sâmbătă stăm, pe care le vom aborda la fel cu multă ambiție si sperăm ca la finalul turului să ne clasăm pe un loc care să ne onoreze!”, a spus tehnicianul.

5 comentarii pentru acest articol

 • plm

  ce dreacu e agitatia asta aici? plm liga a-4-a :)) nu e champions league :)))…

 • dorel

  Echipele s-au mulat perfect pe performantele si obiectivele conducerii A.J.F.La asa conducere-asa echipe.!!!?

 • Marius

  Avem niște echipe de tot kakat un înliga 4 anul ăsta.

 • Met. Peretu

  Așa este cand te omoară invidia.
  Nu a negat nimeni că nu ar fi un campionat mai slab decât in ultimii ani dar nu vad unde este relevanța. Noi tot pe 2 suntem si voi tot morți de oftica sunteți. 🙂

 • Pt peretu

  Bai vedetele p..i uitativa pe ce locuri ati terminat in ultimii ani si acum v ati trezit si voi sa vb cand este cel mai slab campionat din ultimii 10 ani

Comentariu