Aurel Balteateanu antrenor Metalul Peretu: „Vrem să păstrăm același lot pentru campionatul viitor și să mai aducem 2-3 jucători pe posturile pe care avem nevoie”

Data 10 iun.. 2018, categoria Fotbal Liga IV

peretu-junioriMetalul Peretu a facut un sezon foarte bun in Liga 4 reusind multe jocuri bune. Despre acest lucru ne vorbeste si Aurel Baltateanu, antrenorul echipei din Peretu:

„A fost un sezon bun, am incheiat campionatul pe locul 4 și dacă nu pierdeam jucători importanți in iarnă , Turcin și Ciofalcă, plus cei care s-au accidentat pe parcurs Purcărea cu probleme la menisc, Carabașu cu ruptură fibrilară la coapsă și Ìaurum operat de hernie, poate am fi reușit mai mult! Felicit băieții pt modul cum s-au dăruit in acest sezon, vrem să păstrăm același lot pentru campionatul viitor și să mai aducem 2-3 jucători pe posturile pe care avem nevoie! Cu siguranță ne vom inscrie in Cupa Teleormanului pentru a vedea la lucru câțiva juniori și pentru a avea meciuri in picioare! Felicitări și multă baftă la baraj atât echipei din Buzescu , cât și juniorilor noștrii! „, ne-a spus Aurel Baltateanu.

Comentariu