Avantul Stejaru va juca in Liga 4

Data 10 iun.. 2019, categoria Fotbal Liga IV

Avântul Stejaru a promovat în liga a 4-a judeţeană. În partida de promovare în liga a 4-a, cei de la Stejaru i-au spulberat pe adversarii de la Vităneşti care au aratat ca o echipa modesta, din minutul 35 au jucat cu un om in plus. AS Avântul Stejaru-CS Vităneşti-4-1. Au marcat: Purcărescu Răzvan- 3, Predoi Mihăiţă-1.

Echipa folosită: Martin Ion, Toma Daniel, Tănase Cristian, Cuna Marian, Visan Alexandru, Cuciumita Daniel, Neagu George, Chirca Anișor, Predoi Mihaita, Mircea Costel, Purcarescu Răzvan, Parpală Daniel, Tantalete Liviu, Radu Dănuț, Panaitescu George. Antrenori: Coacă Florin, Otaranu Romică.

În urma acestui succes categoric, primarul Alexandru Moise, a declarat: ” După cum bine stiţi, sunt un împătimit al mişcării sportive. De aceea, cât timp am gestionat, ca primar, această localitate, un rol important l-am acordat mişcării sportive. De la cele mai fragede vârste, până la seniorii comunei. Sănătatea se menţine prin sport şi, ca edil, trebuie să faci în aşa fel încât să se confere oportunităţi pentru desfăşurarea de activităţi sportive. De fiecare dată am avut în atenţie ca, prin promovarea de programe, să implicăm elevii, adolescenţii şi seniorii în activităţi sportive. Cât priveşte promovarea echipei Avântul Stejaru în liga a 4-a, pot spune doar că este urmarea firească a importanţei pe care am dat-o sportului, în toate formele lui de manifestare, iar reuşita a venit de la sine!”. Felicit băieţii si staff-ul tehnic şi îi asigur de sprijinul meu!”

10 comentarii pentru acest articol

 • Un fan

  Bine ca le-ai dat echipamente și la ăștia Popescule cu Alexandrion. Acuma pici tu și intra ăștia. Ha ha ha ha

 • Ia uite ce scrie Prodan

  A retrogradat din Liga a-III-a nationala in Liga a-IV-a, CS Sporting Rosiori de Vede; Au promovat in Liga a-IV-a: AS Inter Purani, AS Steaua Spatarei si AS Avantul Stejaru; Au retrogradat in Liga a-V-a: AS Ateltic Orbeasca si AS Unirea Mosteni; Echipa AS Viitorul Butesti va retrograda sa nu, in Liga a-V-a, functie de rezultatul echipei campioane la barajul de promovare in Liga a-III-a;

 • ???

  Oi fi tu baiat bun, dar la noi bun egal prost.cum ma sa premiați echipa care iti ia locul??????? Cat de prost sa fi????!!!!!!!!

 • ????

  Cu banii pe care i-ai dat sa ajuți pe jigodiile astea de Peodani imi facem superechipa și ma pisam pe ei. Greu la deal cu boii mici

 • Silistea

  Nu retrogradeaza butesti dar se desfiinteaza pentru ca nu mai au jucatori deloc. Ei au jucat cu 7 oameni pe fals toti de la purani si unii din gaesti. Se face echipa din vara la Silistea. Revenim in forta.

 • 123

  Da? Se definteaza???

 • 123

  Ma asteptam la asta. Ce ma bucur. Dă-i în plm sa se duca

 • 123

  Da voi la Silistea unde reveniți? In liga 6? Mama ce forta si pe voi nebunilor

 • Ipse pentru gogomani

  Cât de prost sa fii sa nu îți dai seama ca Stejaru nu va juca la
  liga 4 și Popescu deja și-a asigurat locul și la anul indiferent ce se întâmpla la
  Baraj? Majoritatea jucătorilor de la Stejaru lucrează sâmbăta, ei joaca doar de plăcere duminica, dacă puteau , jucau de mult la liga 4!
  Au ciupit și eu ceva de la
  Popescu, ce e așa greu de înțeles? E greu la
  Deal cu boii mici….

 • 123

  Ba ipse esti destept. La asta nu m-am gândit.smecheri mai sunt unii!!!

Comentariu