Avantul Stejaru va juca in Liga 4

Data 10 iun.. 2019, categoria Fotbal Liga IV

Avântul Stejaru a promovat în liga a 4-a judeţeană. În partida de promovare în liga a 4-a, cei de la Stejaru i-au spulberat pe adversarii de la Vităneşti care au aratat ca o echipa modesta, din minutul 35 au jucat cu un om in plus. AS Avântul Stejaru-CS Vităneşti-4-1. Au marcat: Purcărescu Răzvan- 3, Predoi Mihăiţă-1.

Echipa folosită: Martin Ion, Toma Daniel, Tănase Cristian, Cuna Marian, Visan Alexandru, Cuciumita Daniel, Neagu George, Chirca Anișor, Predoi Mihaita, Mircea Costel, Purcarescu Răzvan, Parpală Daniel, Tantalete Liviu, Radu Dănuț, Panaitescu George. Antrenori: Coacă Florin, Otaranu Romică.

În urma acestui succes categoric, primarul Alexandru Moise, a declarat: ” După cum bine stiţi, sunt un împătimit al mişcării sportive. De aceea, cât timp am gestionat, ca primar, această localitate, un rol important l-am acordat mişcării sportive. De la cele mai fragede vârste, până la seniorii comunei. Sănătatea se menţine prin sport şi, ca edil, trebuie să faci în aşa fel încât să se confere oportunităţi pentru desfăşurarea de activităţi sportive. De fiecare dată am avut în atenţie ca, prin promovarea de programe, să implicăm elevii, adolescenţii şi seniorii în activităţi sportive. Cât priveşte promovarea echipei Avântul Stejaru în liga a 4-a, pot spune doar că este urmarea firească a importanţei pe care am dat-o sportului, în toate formele lui de manifestare, iar reuşita a venit de la sine!”. Felicit băieţii si staff-ul tehnic şi îi asigur de sprijinul meu!”

10 comentarii pentru acest articol

 • Ptr Siliste

  Vezi prostule ca nu se desfinteaza

 • Pentru butesti

  Vai de p..a voastra ati ajuns sa stati la.mana altora. Luati locul lu stejaru, urat din partea ta Popescule foarte urat. Nu meritati sa stati la liga a 4 a. Daca meritati nu erati pe ultimele locuri

 • Neutru

  Ce e discuția asta cu stejarul?
  Păi Rosiori rămâne în liga 3 de exemplu și draci stie cate nu vor mai lua startul asa cum a fost în fiecare an.anu trecut au renunțat două și abia au fost 15 echipe de trebuia sa fie 16. Sa ziceți merci dacă se strâng 16 la start și Voi va faceti pe aici deștepți. Mare cakatt și stjaru

 • Butoane stejaru

  Ptr noi este un pas inainte.ne v.om inscrie cu siguranta la liga 4.vedem sau nu daca este o caciula prea mare ptr noi sau nu.la liga 5 ne.am distrat 4 ani!

 • Sporting Rosiori

  Sporting nu pica ma terminatilor, ca nu usi permite primarul sa piarda 500- 600 de voturi. Mai ales ca in orasu nostru nu mai avem nici un sport.

 • Sporting Rosiori

  Viitorul Butesti sa stea linistita, Sporting nu pica!!!!😉😉😉😉😉😉😉

 • Ptr toti prostii care vb aici

  Acest echipament din poza a fost primit de Stejaru de la Alexandrion la premierea de anul trecut a Ajf, la Buzescu. Si nu doar noi am primit si Drăgănesti,Peretu etc.
  Asa ca ce cacat mâncati voi aici e treaba voastră. Nu are nimeni nevoie de locul nostru.

 • Marius

  Sporting nu va cere la FRF loc pt liga 3…primarul nu vrea sa mai sustina echipa de fotbal…deja au plecat jucatori de la echipa…sursa sigura…

 • PTR marius

  sporting a facut cerere deja la frf.
  jucatorii vin si pleaca in fiecare an
  nu mai vorbi prostii pe aici bai sursa nesigura ce esti

 • noraz

  pai voi la Rosiori mai aveti vre-o echipa de ceva ????
  handbal, volei, baschet ceva???
  mai aveti doar fotbal si va pisati si pe asta
  sa ma pis si eu pe primar
  si sa astepte sa il voteze lumea

Comentariu