Avantul Stejaru va juca in Liga 4

Data 10 iun.. 2019, categoria Fotbal Liga IV

Avântul Stejaru a promovat în liga a 4-a judeţeană. În partida de promovare în liga a 4-a, cei de la Stejaru i-au spulberat pe adversarii de la Vităneşti care au aratat ca o echipa modesta, din minutul 35 au jucat cu un om in plus. AS Avântul Stejaru-CS Vităneşti-4-1. Au marcat: Purcărescu Răzvan- 3, Predoi Mihăiţă-1.

Echipa folosită: Martin Ion, Toma Daniel, Tănase Cristian, Cuna Marian, Visan Alexandru, Cuciumita Daniel, Neagu George, Chirca Anișor, Predoi Mihaita, Mircea Costel, Purcarescu Răzvan, Parpală Daniel, Tantalete Liviu, Radu Dănuț, Panaitescu George. Antrenori: Coacă Florin, Otaranu Romică.

În urma acestui succes categoric, primarul Alexandru Moise, a declarat: ” După cum bine stiţi, sunt un împătimit al mişcării sportive. De aceea, cât timp am gestionat, ca primar, această localitate, un rol important l-am acordat mişcării sportive. De la cele mai fragede vârste, până la seniorii comunei. Sănătatea se menţine prin sport şi, ca edil, trebuie să faci în aşa fel încât să se confere oportunităţi pentru desfăşurarea de activităţi sportive. De fiecare dată am avut în atenţie ca, prin promovarea de programe, să implicăm elevii, adolescenţii şi seniorii în activităţi sportive. Cât priveşte promovarea echipei Avântul Stejaru în liga a 4-a, pot spune doar că este urmarea firească a importanţei pe care am dat-o sportului, în toate formele lui de manifestare, iar reuşita a venit de la sine!”. Felicit băieţii si staff-ul tehnic şi îi asigur de sprijinul meu!”

10 comentarii pentru acest articol

 • vb ptr Vali Popescu

  Ce conteaza la ce liga jucam Jucam si la liga 5 ca important e sa jucam. sa nu ne desfintam.

 • Petros

  echipe ca stejaru si purani pun eu pariu pe ce vreti voi aici ca nu termina campionatu la liga 4
  pun pariu pe ce vreti, asta sunt echipe de alea de dupa 3 etape renunta
  spatarei mai au traditie,astia rezista, dar purani si stejaru e sigur ca nu

 • Ptr Vb

  Cum sa te desfintezi ma baiatule!?
  Ne-am desfiintat noi vreodată?
  Din 1988 de cand a fost înființată echipa asta și până acum în 2019 sunt 31 de ani de activitate neîntreruptă, fie ca am fost la liga 6, liga 5 sau liga 4.
  Aici vorbesc toți prostii.
  Va rog nu ii mai luati in seama.

 • PENTRU BUTOANE ȘI LAUR DE LA STEJARU

  IAR VEȚI JUCA LA LIGA A 5 A BUTOANE ȘI LAURE SAU CHIAR LA LIGA A 6 A SIGUR AȘA SE VA ÎNTÂMPLA CU SIGURANȚĂ

 • M....eITALIANU

  Taaaaaaci in m..ții mă -tii poponarule,al dreacu toate alea sti

 • Butoane stejaru

  italianule asa ai zis si la baraj ca ne bate vitanesti…te pricepi rau la fotbal…apucate sa joci la pariuri…:)) ba tu dupa ce k esti handicapat cu acte mai esti si prost si nu faci decat sa intarati lumea pe aici…

 • Butoane stejaru

  De 4 ani de cand sunt eu la stejaru numai sub noi a.ti terminat…oare la noi e problema sau la voi?rezultatele vorbesc nu prosti k tine…

 • Catalin enache

  Sa îl pupați în cur pe vali popescu.
  Jigodiile dreaku ce sunteți. Toată ziua îl blamați pe omul ăsta care a ajuta si el cu ce poate și la volei și la fotbal și la rugbietc și evenimente prin cacatu ăsta de Teleorman. Bine i a făcut și la Prodan ca prea mari jigodii cu blaturile lor cu Lunca și creanga și toate leprele din județul ăsta. Nu meretitati nimic ba jigodiilor.

 • PENTRU BUTOANE ȘI LAUR DE LA STEJARU

  MOOOOYEEE AVÂNTUL STEJARU ȘI TIE LAURE ȘI ȚIE BUTOANE FRAIELOR O SĂ JUCAȚI TOT LA LIGA A 5 A SAU LA A 6 A

 • Băieții

  Să ne zlobozim pe fața ta de ITALIAN retardat

Comentariu