Avem viitor! 8 juniori U14 din din Teleorman convovati la Selectionata zonala

Data 01 iun.. 2019, categoria Teleorman Sport, Sport national, Juniori

Miercuri, 29 mai 2019, la Ploiești, s-a desfășurat faza finala a regiunii 3 a Turneului Speranțelor Under 14 (juniori născuți in anul 2005).
Cu o saptamana înainte la Giurgiu s-a desfășurat faza semifinala unde au fost selectionati opt juniori din județul Teleorman:

Madalin Patrin, Robert Lupoaica, Mircea Patrascu, Dragos Oprea, Nicolae Mohora (toti cinci de la CSS Alexandria), Stefan Dobre (Young Steaua), Radu Ghiorghe (Pheonix) și Alexandru Popa (Dinamic Kids Videle).

Cei opt juniori teleormăneni au format lotul de 17 jucatori al județelor Teleorman, Dâmbovița și Giurgiu, care au evoluat împotriva formației alcătuite din juniori ai județelor Prahova, Ialomița și Calarasi.

Toti juniorii care au participat la acest turneu sunt in baza de date a Federatiei Romane de Fotbal și vor fi urmăriți in continuare.

Prima actiune care va urma va fi la sfârșitul lunii iunie la Centrul National de la Buftea, apoi in luna august se va susține un joc intre doua echipe formate din cei care s-au remarcat in acest moment.
Acțiunea finala urmărește formarea lotului national al României la categoria juniorilor născuți in anul 2005.

Comentariu