Baseball / Al doilea meci a doua victorie pentru Atletico Alexandria

Data 19 iun.. 2013, categoria Baseball/Softball

In cea de-a treia zi a turneului de calificare in prima grupa valorica a Ligii Campionilor Europeni, Atletico Alexandria reuseste inca o victorie.
Desi reusita a fost una la limita, rezultatul final al partidei fiind de 4-3, meciul contra campioanei Belarusului a fost unul extrem de echilibrat si disputat.
Deschiderea scorului s-a produs in repriza secunda cand Sorin Serbanescu a reusit o lovitura Home Run.
Jucatorii de la Brest Zubrst au reusit in repriza a V-a sa inscrie 3 puncte si au trecut in avantaj.
Baietii lui Andrei Mirescu au reusit insa sa se mobilizeze si au egalat situatia pe tabela de marcaj a stadionului din Antwerp prin punctele reusite in repriza a VI-a de Catalin Gavrila si George Preda.
In chiar ultima repriza a partidei dintre campionale Romaniei si Belarusului, alexandrenii de la Atletico au reusit victoria prin insusi conducatorul de joc, Andrei Mirescu.

Cu aceasta victorie, Atletico Alexandria se claseaza pe prima pozitie a clasamentului insa urmeaza doua meciuri extrem de importante in compania liderilor din Belgia si Austria, Borgerhout Squirrels respectiv Diving Ducks.

Componenta echipei din meciul contra Belarusului: Panaitescu Dan, Mirescu Andrei, Pirvu Eduard, Constantinescu Gabriel, Gavrila Catalin, Preda George, Serbanescu Sorin, Serban Ionut, Manole Lucian, Lazar Catalin.
Au mai evoluat – Bircu Andrei, Fetcu Ciprian

Comentariu