Baseball / Atletico Alexandria – Locul III in preliminariile Ligii Campionilor Europeni

Data 23 iun.. 2013, categoria Baseball/Softball

Ultima sansa a jucatorilor de la Atletico Alexandria sa acceada in Finala preliminariilor pentru Liga Campionilor Europeni era sa invinga reprezentanta Austriei, Diving Ducks.

Desi au reusit sa conduca pe tabela de marcaj inca din prima repriza prin punctul reusit de Dany Panaitescu, alexandrenii au cedat cateva reprize mai tarziu.
Austriecii au punctat pe parcursul a trei reprize de nu mai putin de 7 ori ridicand scorul la un categoric 7-1.
Pe final jucatorii lui Andrei Mirescu au reusit sa inscrie 3 puncte insa insuficiente pentru biletul spre Finala.

In ultimul act al acestui turneu s-au intalnit invingatorii alexandrenilor, austriecii de la Diving Ducks, si gazdele de la Borgerhout Squirrels. Partida a fost una extrem de disputata, ambele echipe aruncand in lupta cele mai bune garnituri.
Sustinuta pe toata durata partidei de un public numeros dar si de o forma mult mai buna, Borgerhout Squirrels s-a impus in final cu 8-5, reusind astfel calificarea in playoff.

Va prezentam mai jos lotul celor de la Atletico Alexandria care a facut deplasarea la Turneul de calificare in Grupa A a Ligii Campionilor Europeni:
Catalin Gavrila, Alexandru Bircu, Bogdan Opincaru, Adrian Preda, Sergiu Susanu, Catalin Lazar, Dany Panaitescu, Lucian Manole, Ciprian Fetcu, Andrei Mirescu, Sorin Serbanescu, Eduard Pirvu, Gabriel Constantinescu, Ionut Serban.

Un lucru demn de remarcat este faptul ca titlul pentru cel mai bun Pitcher(Lansator) a fost adjudecat de Sergiu Susanu, component al Atletico Alexandria.

Comentariu