Bogdan Ciobanu, presedintele lui CSM Alexandria, face o analiza pertinenta a echipei sale dupa primele trei etape. ” Pana la sfarsitul turului, echipa va arata altfel”

Data 09 sept.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

petrolul - fcm alexandria 2CSM Alexandria s-a impus in ultima etapa cu Flacara Moreni pe teren propriu, scor 2-0, iar Bogdan Ciobanu, presedintele echipei, este multumit de evolutia jucatorilor sai dar si de felul cum pregateste jocurile Alin Chita.

„A fost foarte bun meciul cu Moreni. Mai bun decat meciul din prima etapa cu Hermannstadt. Echipa va intra intr-un ritm mai bun. Am jucat fara trei titulari si ma bucura ca avem o echipa tanara si ca am devenit mai eficienti in fata portii. Pana la sfarsitul turului, echipa va arata altfel. Sistemul s-a schimbat, Bosoteanu joaca mai bine, Novacek joaca fundas central, fortat fiind de accidentarile din lot, el la origine jucand mijocas defensiv. Ciocoteala e accidentat, iar Ovidiu Gheorghe si-a mai revenit, a intrat si cu Domnesti… Bradu este o echipa dificila, au facut tot posibilul sa-i incurce pe Turnu. E o echipa artagoasa, rea si vom avea un meci greu mai ales ca au trei infrangeri. La fel, stadionul lor este dificil. Daca castistigam cu Bradu, vorbim altfel despre Brasov din etapa cu numarul 5. Nu imi fac probleme ca Alin Chita nu va duce echipa pe linia de plutire chiar daca are lipsa trei jucatori de baza. Toate achizitiile au fost facute pe final si nu am putut aduce fotbalisti doriti de el sau cu nume. Avem un castig pe Mihai Vintila care in trei etape a dat 3 goluri. Este un atacant de careu, care cand are mingea isi face treaba. Cred ca poate deveni golgheterul campionatului. Cimpeanu e alt jucator care m-a impresionat. E fotbalist bun. In concluzie, sunt foarte multumit de antrenor si baieti”, ne-a spus Bogdan Ciobanu, presedintele clubului.

CSM Alexandria: Olteanu – Sarbu, Bosoteanu, Novacek, Bortosu – Vilcica, Mitran, Popa – Cimpanu, Vintila, Moldovan

Au mai jucat: Capatana, Terci, Gherghiceanu, Luca

Sectiunea de comentarii este inchisa.