Brigadă bucureşteană la Dunărea Zimnicea – VN Olteni

Data 02 sept.. 2011, categoria Fotbal Liga IV

După o primă etapă în care s-a apelat doar la serviciile cavalerilor fluierului din judeţ, Comisia Judeţeană de Arbitri a decis ca jocul derby al rundei secunde, Dunărea Zimnicea – VN Olteni, să fie încredinţat unei brigăzi din… „străinătate”. Cristian Georgescu, din Bucureşti, recent promovat la liga a II-a, va conduce la centru această partidă, fiind ajutat la cele două linii de colegii săi din Capitală, Mihai Ungureanu şi Dan Niculescu. Observator va fi Ion Ştefan, din Buzescu.

Cristian Georgescu a condus, printre altele, jocul din prima etapă a acestui sezon, între Chindia Târgovişte şi Gloria Bistriţa.

La celelalte partide ale etapei se mizează tot pe „garda teleormăneană”.

5 comentarii pentru acest articol

 • gruppo sudico

  iar le este frica celor din Olteni?Oricum va fi cea mai frumoasa atmosfera din toate timpurile la un meci din Teleorman… Gruppo Sudico pregateste un adevarat recital in tribuna…Forza DUNAREA !!!

 • vagaunis

  gruppo sudico sau gruppo pulico ? cate ciori sunteti in gruppo pulico ?

 • gruppo sudico

  vagaunis…spune-ne frate cum vrei tu… dar frustrarea ta e prea mare sa intelegi tu fenomenul… te rog frumos vino maine la Zimnicea sa ne duelam in galerii… iti promit ca vei auzi de acum incolo de Gruppo Sudico cate zile vei avea… complexatule…

 • SirViscol

  marcusene te asteptam cu p u l i l e sculate fmm de taran obosit

 • alin Begu

  nu dati si imagini de la meci? ca am vazut ca a fost un reporter la stadion!

Comentariu