Buzescu, Olteni, Saelele si Botoroaga sunt cele 4 semifinaliste ale Cupei Teleormanul

Data 30 iul.. 2016, categoria fotbal1

lunca-buzescuAstazi s-au disputat cele 4 sferturi de finala ale Cupei Teleormanul, editia numarul 44.

La Rosiorii de Vede, Rapid Buzescu a intalnit-o pe Victoria Lunca (foto), iar la final prima s-a impus cu scorul de 3-1, insa rezultatul pare putin nedrept fata de ce s-a intamplat pe teren. Echipa pregatita de Florin Raducu s-a impus datorita experientei superioare si a naivitatii jucatorilor din Lunca, care s-au intrecut in ratari monumentale si gafe in aparare. La 1-0 pentru Buzescu, gol marcat de Florin Matei din penalty in minutul 23, Florin Ochea a ratat o lovitura de pedeapsa pentru Lunca, apoi in partea secunda Olteanu, acelasi Ochea si Dinca au ratat in situatii de singur cu portarul. In minutul 54, Andrei Enciu a plecat de la limita ofsidului si a marcat pe langa Obretin, 2-0, apoi Ionut Borda a redus din diferenta, in minutul 75, dupa ce Lunca a controlat total partea secunda, insa in prelungiri Alexandru Necsoi a inscris frumos pentru 3-1, astfel ca Buzescu se califica la turneul final.

ionescuLa Tiganesti, favorita Vointa Saelele, cu ultimele achizitii in teren, s-a impus cu 2-0 in fata Metalului Peretu, prin golurile noului sosit Claudiu Ionescu (foto mic), 47 si 61. Pe langa aceste doua goluri, Vointa a mai lovit si de 3 ori bara.
Claudiu Ionescu, care a debutat in acest meci pentru Saelele, a facut junioarul la Slatina, iar in cariera a mai evoluat la FC Arges, International Curtea de Arges, FC Dacia Mioveni, CSMS Iasi, Metalul Resita, FC Olt si DG Campulung.

La Olteni, Ajax Botoroaga s-a impus la lovituri de departajare in fata Astrei Plosca, dupa ce in timpul regulamentar scorul a fost 1-1. Lacoviste a deschis scorul in prima parte pentru Plosca, iar Andrei Carstea a egalat in partea secunda pentru Ajax. La penalty-uri, Botoroaga a fost mai sigura pe ea si merge in semifinalele competitiei.

Ultima semifinalista este VN Olteni, care s-a impus la limita in duelul cu Unirea Tiganesti, 1-0. Unicul gol al partidei a fost reusit de Ovidiu Stan, din penalty, in minul 33.

Asadar, cele 4 semifinaliste ale editiei din acest an a Cupei Teleormanul sunt Rapid Buzescu, Vointa Saelele, Ajax Botoroaga si Viata Noua Olteni. Saptamana viitoare se va decide locul de desfasurare al turneului final.

lunca-buzescu01 lunca-buzescu02 lunca-buzescu03 lunca-buzescu04 lunca-buzescu05 lunca-buzescu06

C. M.

6 comentarii pentru acest articol

 • Legione zimnicea

  Esti urmarit pas cu pas nespalatule

 • gum

  A plecat la cersit la 6 si a zs sa se puna in seama

 • Garda

  Alooo!!! Aici e site de sport sau loc să se înjure toți agramații? Poate citește și Poliția și face rost de IP-ul ãluia de face amenințări și îl liniștește!

 • Garda

  Italiene, dacă îți dau o traistă de virgule nu știi ce sunt, ai impresia că sunt de mâncare. Dacă tu ești fotbalist… Nu degeaba e fotbalul la nivelul de azi!

 • Garda

  Italiene, mă-ta sau „măta” nu avea bani de anticonceptionale?

 • ITALIANU

  Îmi beliți poola mie vă dau eu la mooie vouă lui Legione Zimnicea lui gum care a plecat la cerșit și un nespălat mare o jigodie și lui ăla cu nume de garda un jegos mare uă

Comentariu