CALCULE | Cum promovează direct sau cum ajunge la baraj Turris Turnu Măgurele

Data 29 iul.. 2020, categoria Teleorman Sport, Sport national, Fotbal Ligi superioare, fotbal1

Turris Turnu Magurele joaca in ultima etapa a play-off-ului Ligii 2 in Regie, impotriva celor de la Rapid Bucuresti. Reamintim ca in 3 meciuri oficiale contra giulestenilor, Turris are bilant pozitiv, 2 victorii si un egal, 2-0 chiar in Regie in Cupa Romaniei, 3-1 pe propriul teren si 0-0 din nou in Regie. 

 Turris Turnu Magurele  poate promova direct doar dacă va câștiga meciul cu Rapid, însă, chiar și așa, au nevoie de  rezultate indirecte. Singurele varinate pentru o promovare directa sunt:  CS Mioveni să piardă cu Petrolul, iar Argeșul să obțină maximum un egal cu UTA Arad.

Pentru a termina pe  locul de baraj, Turris  Turnu Măgurele are nevoie tot de victorie cu Rapid. Ar însemna însă ca CS Mioveni să nu piardă cu Petrolul sau Argeșul să obțină maximum un egal cu UTA.

 Daca CS Mioveni  câștiga cu Petrolul, iar  FC Argeș  castiga cu  UTA, Turris nu prinde nici locul de baraj, indiferent de rezultatul din Regie cu Rapid.

2 comentarii pentru acest articol

 • Fara logica

  Nu ai nici o logica, jur. Ma refer la partea cu locul de baraj.
  Daca Turris bate pe Rapid si Argesul ia maxim 1 punct cu Uta , Turris este la baraj si nu conteaza ce face Mioveni ( daca ia bataie , merge direct , fara baraj)
  De ce ar insemna ca Mioveni sa nu piarda cu Petrolul sau Argesul sa obtina ce mai zici tu acolo…? Ar insemna ca Mioveni sa piarda cu Petrolul si Argesul sa nu faca mai mult de 1 punct cu Uta , sau daca Mioveni castiga sau face egal , sa nu bata Argesul si sa castige neaparat Turris….
  Dar na…fiecare castiga o paine…unii pe merit , altii doar sa scrie ceva…

 • Fara logica

  Daca spuneai sa piarda cu Petrolu ( ceea ce cred ca ai vrut sa scrii, doar ca atunci cand faci publica o chestie de genul , te uiti si tu de 2 ori sa vezi dsca e ok ce ai scris , ca na , toti gresim…) , ci nu sa nu piarda , atunci se schimba sensul

Comentariu