Călin Voicu, manager CSBT Alexandria: „S-a acumulat oboseala pe finalul de campionat”

Data 10 feb.. 2018, categoria Baschet

csbt alexandria 9Călin Voicu, managerul lui CSBT Alexandria, a comentat evoluția echipei sale din acest sezon în campionatul de baschet și a făcut câteva precizări despre cele două turnee pentru locurile 1-5 care îi așteaptă în martie:

„Este adevărat, oboseala acumulată a avut efecte mai ales în confruntările de la Cluj Napoca, Arad, Braşov şi Satu Mare, la ultima partidă din această serie adăugându-se şi probleme de ordin mental. CSBT face parte din grupa locurilor 1-5, alături de Sf.Gheorghe, Satu Mare, Braşov şi Cluj Napoca. În zilele de 10-11 martie va fi un prim turneu cu patru partide. CSBT joacă însă doar una, cu Olimpia Braşov. Al doilea, din perioada 16-18 martie înclude şase dispute, în trei regăsindu-se şi Alexandria”, a spus Călin Voicu pentru infotr.ro.

Oficialul lui CSBT a mai dezvăluit că este posibil ca la Sala Polivalentă din Alexandria să se joace unul dintre cele două turnee din martie:

„Deocamdată analizăm această posibilitate, al doilea interesându-ne mai mult. Vom decide în zilele următoare – pentru că nu este uşor să-ţi asumi responsabilitatea de organizator – o eventuală solicitare către FRB”.

csbt alexandria 10csbt alexandria 11csbt alexandria 12csbt alexandria 13csbt alexandria 14

Comentariu