Câmpeanu, înger şi demon

Data 13 apr.. 2012, categoria Fotbal Ligi superioare

FCM Alexandria a obtinut doar un punct cu Conpet, dupa un meci pe care l-a avut in mana pana in minutul 82.

Cele doua echipe au inceput in presing meciul, fiecare duel fiind aprig disputat, mai ales la mijlocul terenului. Dupa un prim sfert de ora in care fazele de poarta au fost aproape inexistente, jocul s-a mai deschis si au inceput sa apara si situatiile de gol. Florin Radu a centrat de doua ori in fata portii, insa Moga nu a putut finaliza asa cum si-ar fi dorit. In minutul 35, la o faza fixa, a venit si golul: corner executat perfect de pe partea dreapta, Campeanu se inalta si trimite impecabil cu capul in plasa (foto). 1-0 si Alexandria era in grafic.

Cand ocaziile se rezbuna…
In partea a doua s-a jucat mai direct pe poarta, semn ca ambele echipe isi doreau golul. Oaspetii au avut o mare sansa de gol in minutul 70, cand doar bara l-a salvat pe Celic, apoi Florin Radu a ratat incredibil din pozitie de unu la unu cu portarul ploiestenilor (73). Intrat de doar doua minute in joc, Vali Micu putea sa inchida meciul, insa a irosit si el o sansa imensa, tot dupa un duel unu la unu cu goalkeeperul oaspetilor (80). Cum ocaziile se razbuna, un minut mai tarziu, Ciocalteu a scapat lejer din marcajul lui Campeanu, visator la acea faza, si l-a invins pe Celic cu un sut plasat. A fost golul care le-a scos din buzunar alexandrenilor doua puncte, intr-un meci pe care puteau foarte bine sa-l inchida de doua ori daca nu se precipitau in fata portii.

FCM Alexandria: Celic – Tantareanu, Campeanu, Floricel (Carausu 90), Badanoiu – Mamaligeanu (Zamfir 67), Lacoviste, Latea, Fl. Radu – Moga (Micu 78), D. Voicila.

Comentariu