CAMPIONATUL JUDEȚEAN | COMISIA DE DISCIPLINĂ

Data 12 mart.. 2020, categoria Teleorman Sport, Fotbal Liga IV, Fotbal Onoare, Fotbal Promotie

1. Jucatori suspendati 1 (unu) joc si penalizare 10 lei fiecare (pentru cumul de avertismente):

– Marin Stefan – senior (ACS Atletic Orbeasca), Stoean Stefan – junior (ACS Ajax Botoroaga), Padure Costinel – junior (CS Rapid Buzescu), Voinea Dragos – junior (CS Flacara Calinesti).

2. Jucator suspendat 2 (doua) jocuri si penalizare 100 lei (pentru atac violent asupra unui adversar, fara vatamare fizica):

– Mihaita Constantin – senior (AS Recolta Sfintesti).

3. Jucator suspendat 6 (sase) jocuri si penalizare 150 lei (pentru lovirea in mod intentionat a unui adversar):

– Deresu Ionut – junior (AS Recolta Sfintesti). 

4. Oficiali sanctionati:

Pentru proteste la adresa arbitrului, Cristescu Mircea – antrenor CS Rapid Buzescu (juniori) se suspenda 1 (unu) joc si penalizare 100 lei.

5. Echipe sanctionate:

Pentru primirea a 5 (cinci) avertismente pe parcursul aceluiasi joc, urmatoarele echipe se penalizeaza cu 50 lei fiecare:

– AS Viitorul Didesti, AS Flacara Lita.

Pentru neprezentarea la jocul de juniori cu ACS Avintul Bragadiru, echipa AS Avintul Stejaru pierde cu 3- 0 jocul si penalizare 200 lei.

Pentru descompletarea echipei sub numarul minim de jucatori, fapt ce a dus la oprirea definitiva a jocului de juniori CS Virtoape – AS Progresul Nenciulesti in min 63, comisia decide:

– rezultatul jocului se omologheaza cu scorul din teren, 5 – 0 in favoarea echipei CS Virtoape – min 63;

– echipa AS Progresul Nenciulesti se penalizeaza cu 200 lei.

Comisia ia act de sesizarea compartimentului competitii nr.30/11.03.2020, cu privire la debitele financiare inregistrate la data de 11.03.2020 de catre echipele din Liga 4 si Liga 5 si decide: 

– pentru neplata restantelor financiare catre AJF, conform facturilor emise (taxele si vizele aferente anului in curs), urmatoarele echipe nu sunt programate in campionat pana la plata acestora: AS Victoria Lunca, ACS Cetatea Turnu Magurele, ACS Vointa Dunarea Pietrosani, CS Vitanesti;

– pentru urmatoarele echipe, AS Avintul Stejaru si ACS Viitorul Videle, care au acumulat restante financiare din penalitati in primele etape din retur, acorda termen de plata data de 27.03.2020.

1 Comentariu

  • Arbitru

    Cum sa suspenzi ma antrenoru si sa-i dai si amenda? Pai cum sa nu se ia de el cand da 12 cartonase galbene in meci iar meciu se termina 16-0…Prodane de unde i luati pe prapaditii astia? Mai zice-ti ca va bate lumea…de prosti ce sunteti…

Comentariu