Campionatul Mondial de minifotbal 2019 din Australia | Bronz pentru Romania

Data 11 oct.. 2019, categoria Sport international

Selecţionata României s-a calificat, miercuri, în semifinalele Cupei Mondiale de minifotbal după ce a surclasat echipa gazdă, Australia, cu scorul de 6-0 (4-0), la Perth.
Golurile echipei antrenate de Virgil Bejenaru au fost marcate de Răzvan-Alexandru Plopeanu, Toma Vincene (două), Mircea Ciprian Ungur, Sebastian Petrişor Vasile, Stelian Stancu, Andrei Cosmin Balea, Laszlo Klein (portar) şi două autogoluri.

In semifinale, echipa Romaniei a fost eliminata de selectionata Mexicului cu scorul de 2-1 in prelungiri, dupa ce in timpul regulamentar a fost egal, 1-1. Astazi de la ora 12:00, Romania a castigat finala mica impotriva Ungariei, scor 3-1 dupa penalty-uri dupa ce i ntimpul regulamentar si prelungiri scorul a fost alb, 0-0. In lotul Romaniei a fost si fostul antrenor cu portarii al celor de la Turris Turnu Magurele, Florin Matache, un alt jucator care a cochetat cu fotbalul teleormanean din lotul primei reprezentative  este Andrei Carstea, care in trecut a jucat in liga 4, la Ajax Botoroaga (foto).

Comentariu