Care este legatura dintre Viitorul Butesti si Antwerp FC?

Data 10 sept.. 2018, categoria Sport international, Fotbal Liga IV, Fotbal Onoare

Popescu - BoloniPreședintele de onoare al clubului Viitorul Butesti, domnul Ion Popescu, a fost in acest week-end in vizita in Belgia si a avut o discutie intereseanta cu fostul selecționer al naționalei de fotbal a României, Ladislau Boloni.

Acesta a insotit nationala jurnaliştilor tricolori care au fost primiti de fostul selecţioner Ladislau Bölöni, ce antrenează acum gruparea Antwerp FC.
Delegaţia jurnaliştilor români a participat la cea de a doua ediţie ale Jocurilor Mondiale de la Bruxelles.

Ion Popescu ButestiDin nationala jurnalistilor face parte si fiul acestuia, Valentin Popescu, cel care a ramas singurul sustinator al echipei din Butesti, dupa ce Primaria din Silistea a retras orice sprijin pentru echipa din cea mai mica localitate ce are reprezentanta in prima liga teleormaneana.

Nationala Jurnalisti Antwerp

8 comentarii pentru acest articol

 • old

  Foarte interesant!

 • Ardiles

  Nea Ioane, tot “ bagabont “ ai rămas! Zici ca ești la cooperație ?

 • Stut

  E oficial. Butesti satelitul lui Antwerp !!!!! Pazea ca vine tavalugul butesti peste liga a 4a :))))))))ce titlu puteti pune, doamne !

 • Op ptr stut

  Unde scrie ca Butestiul este satelitul celor de la Anvers ? Dacă nu ai răbdare să citești pana la capat, nu mai comenta.

 • Pt adevar

  Te pup nea Ioane! Sa fii sanatos, pe unde umbli mata, unii nici cu degetul pe harta nu ajung:)

 • Stut

  Stai linistit si citeste mai bine , eram sarcastic. Si prietene e Antwerp nu Anvers ;))

 • Wtf ptr stut

  Tu nu poti fi sarcastic si nu face pe deșteptul. Ambele variante sunt folosite.Eram sigur ca vei cădea în plasa asta.Anvers – Wikipedia
  https://ro.m.wikipedia.org › wiki › Anvers

 • op ptr Stut

  In franceză Anvers, în engleză Antwerp, în spaniolă Amberes, este un oraș din regiunea Flandra din Belgia și, în același timp, capitala provinciei cu același nume.Deci… toate variantele sunt corecte.
  Ce imi plac astia ca tine care se dau destepti…
  Citeste mai mult, daca vrei sa pari sarcastic.
  Chiar duminică am discutat cu un amic mai tânăr. Spunea “dacă omul este prost, .. nu îi fac o jignire să-i spun asta”.Batjocoritor esti cu cine iti permite, dar nu suntem toti prosti pe aici.

2 Trackbacks / Pingbacks for this entry

Comentariu