Cei mai buni juniori de la Scoala de Fotbal Young Steaua Alexandria vor merge la Academia FCSB

Data 21 Sep. 2018, categoria Juniori

vali badea si vali argasealaFCSB a semnat un parteneriat cu Școala de fotbal a lui Vali Badea, fostul atacant al roș-albaștrilor din perioada în care o califica pe Steaua în UEFA Champions League după 10 ani de pauză.

Astfel, Vasile Geambazi, cel care se ocupă strict de secțiile de juniori de la FCSB, a dat o lovitură importantă. Cei mai buni tineri jucători de la Școala de fotbal a lui Vali Badea vor merge la FCSB din sezonul următor, anunță Digi Sport.

Vali Badea are câteva sute de copii legitimați la Young Steaua Alexandriei. Massimo Pedrazzini, șeful departamentului de copii și juniori de la FCSB, va avea acum la dispoziție cei mai buni copii din județul Teleorman.

„Cei mai buni copii din județ îi voi recomanda la Steaua. Copiii trebuie să vină mai întâi la mine la club, iar dacă sunt de Steaua eu îi recomand mai departe. Eu i-am contactat pe cei de la Steaua, am mai vorbit cu ei de mai mult timp și acum ne-am înțeles pentru o colaborare pe următorii 5 ani. Azi am bătut palma. Eu am grupe de copii născuți între 2005 și 2012, urmează să fac și grupa de 2013″, a declarat Vali Badea pentru GSP.ro.

sursa text: www.gsp.ro

2 comentarii pentru acest articol

Comentariu