Cele mai importante evenimente sportive internaționale din noiembrie 2017

Data 15 nov.. 2017, categoria Sport international, Tenis

R FedererChiar dacă sfârșitul anului 2017 se apropie, mai sunt câteva evenimente sportive notabile ce vor avea loc în luna noiembrie. Pasionații de sport încă mai au de ce să se bucure, iar acest material va fi o avancronică a câtorva dintre evenimentele sportive ce vor avea loc luna aceasta.

Turneul ATP Finals din Londra – Poate unul dintre cele mai așteptate turnee de tenis ale anului, după un parcurs fabulos al lui Rafael Nadal și Roger Federer, care și-au împărțit turneele câștigate pe parcursul anului, Turneul Campionilor de la Londra, ce se va desfășura între doisprezece și nouăsprezece noiembrie, va reprezenta o prioritate pentru toți pasionații de tenis.

Tragerea la sorți pentru cele două grupe a avut loc, iar Rafael Nadal a fost repartizat în grupa Pete Sampras alături de Dominic Thiem, Grigor Dimitrov și David Goffin. Roger Federer, pe de altă parte, a fost repartizat în grupa Boris Becker, alături de Alexander Zverev, Marin Cilic și Jack Sock.

Abu Dhabi Grand Prix – Ultima etapă a acestui an din Formula 1 va avea loc pe douăzeci și șase noiembrie. Încă un an fabulos pentru Mercedes, cu Lewis Hamilton pe primul loc în clasamentul conducătorilor și primul loc, de asemenea, în clasamentul pe echipe. Chiar dacă Sebastian Vettel a avut un parcurs extraordinar în prima jumătate a acestui an, se pare că nu a putut ține ritmul, iar experiența lui Hamilton și a echipei Mercedes și-a spus cuvântul, reușind să recupereze diferența de puncte în fața celor de la Ferrari.

Campionatul de Snooker din Marea Britanie – o competiție ce va începe la finalul lunii, pe data de douăzeci și nouă, pasionații de snooker îi pot vedea la treabă din nou pe jucători precum: Mark Allen, Ali Carter, Mark Davis și Stephen Maguire.

Rugby Union – meciurile de toamnă ce au loc anual în luna noiembrie se întorc și anul acesta. Fanii celor patru țări unificate sub coroana Marii Britanii: Anglia, Irlanda, Scoția și Țara Galilor vor avea oportunitatea de a-i vedea pe favoriții lor luptându-se cu echipele puternice din emisfera sudică precum Australia, Noua Zeelandă și Africa de Sud.

Pe lângă aceste evenimente sportive, cricketul este de asemenea prezent în luna noiembrie a acestui an, cu meciuri importante la feminin pe șaptesprezece, nouăsprezece și douăzeci și unu noiembrie. Pe lângă asta, o nouă etapă din campionatul mondial de ciclism va avea loc între zece și doisprezece noiembrie, în Manchester dar și turneul PokerStars din Hamburg, ce va avea loc între șaptesprezece și douăzeci și șase noiembrie.

Per total, chiar dacă sfârșitul anului se apropie, pasionații de sport încă mai au evenimente sportive semnificative de vizionat, înainte ca sărbătorile de iarnă să treacă în centrul atenției. O largă varietate de evenimente vor avea loc, așa că fiecare pasionat de sport se poate delecta cu o activitate pe gustul lui. Anul 2017 a avut numeroase evenimente sportive ce i-au ținut cu sufletul la gură pe toți pasionații de sport, așa că sperăm ca sfârșitul acestui an să se ridice la nivelul așteptărilor și să ne ofere momente de neuitat.

Comentariu