Cele trei echipe teleormanene din Liga 3 si-au schimbat toate antrenorii in aceasta iarna

Data 16 dec.. 2017, categoria Fotbal Ligi superioare

marius stoica mioveniMarius Baciu este al treilea antrenor care nu va mai continua in aceasta iarna cu o echipa din Teleorman. Acesta va pleca la Juventus Bucuresti, in prima liga din Romania. La fel ca si acesta Romica Ciobanu a semnat si el la finalul returului cu Petrolul Ploiesti despartindu-se de FCM Alexandria, in timp ce Cristi Negru urmeaza sa rezilieze si el contractul cu Sporting Rosiori saptamana viitoare.

Rezultatele foarte bune pe care le-a avut in turul de campionat FCM Alexandria si Vointa Turnu Magurele a determinat echipe mai puternice financiar sa le oferteze antrenorii. Daca in privinta inlocuitorului lui Marius Baciu nu se stie inca cine va veni la Turnu, la FCM Alexandria se stie ca Marius Stoica va pregati in retur echipa. In legatura cu echipa din Rosiori, Cristi Negru va semna in zilele urmatoare rezilierea contractului iar in locul lui va veni mai mult ca sigur Alexandru Gheorghe, tehnicianul care a condus ultima data pe Vointa Saelele cu care a promovat in Liga 3.

La Vointa Turnu Magurele e posibil ca pe postul de antrenor sa fie promovat Marcel Abaluta, secundul lui Marius Baciu din turul de campionat, insa aceasta stire este doar la nivel de zvon deocamdata.

 

2 comentarii pentru acest articol

Comentariu