Cetatea Turnu Magurele, Batrana Doamna a Teleormanului

Data 17 apr.. 2019, categoria Fotbal Onoare

Se spune că suporterii reprezintă adevărata Cetatea. Dragostea pentru fotbal se transmite din tată în fiu în special într-o zonă ca in Teleorman, unde fotbalul se bucură de o dragoste nemărginită.Cetatea Turnu Magurele deschide oportunitatea pentru părinţii din regiune să vină cu copiii la meciurile echipei favorite, sudând astfel legătura dintre generaţiile de suporteri adevăraţi. 

 

Părinţii pot transmite mai departe copiilor dragostea pentru fotbal şi emoţia creată în jurul echipei favorite. Cetatea a început să construiască, din sezonul trecut, odată cu inaugurarea stadionului „Botul Calului“ din Turnu Magurele, o tradiţie pentru abonamentele „din tată în fiu“, în sensul că îi încurajează pe părinţi să vină însoţiţi de copii la teren, la meciurile echipei favorite.

Poţi fi suporter înfocat, indiferent de vârstă. Cetatea este o stare de spirit, se spune. Marius Dragodan încununează această stare de spirit. El este Cetatea. Suspină, plânge ori se bucură când pronunţă numele titanilor Badaluta sau Zariosu, care i-au scris istoria.
Marius a fost mereu primul care a sărit în sus la marile victorii ale echipei in Liga 2 sau  care şi-a tras mâna prin păr, de necaz. In prezent Cetatea se zbate in Liga 5 undeva pe locul de baraj pentru promovare in Liga 4, dar nu este lasata sa moara de oameni cu suflet din orasul de la Dunare, Marius Dragodan sau Ceangaru Dan, cel din urma fiind inca jucator al echipei. Interesant este ca la fiecare meci de acasa, lovitura de incepere a partidelor o dau fosti jucatori ai echipei, un lucru intalnit doar in fotbalul modern.

 

1 Comentariu

Comentariu