Cetatea Turnu Magurele, Batrana Doamna a Teleormanului

Data 17 apr.. 2019, categoria Fotbal Onoare

Se spune că suporterii reprezintă adevărata Cetatea. Dragostea pentru fotbal se transmite din tată în fiu în special într-o zonă ca in Teleorman, unde fotbalul se bucură de o dragoste nemărginită.Cetatea Turnu Magurele deschide oportunitatea pentru părinţii din regiune să vină cu copiii la meciurile echipei favorite, sudând astfel legătura dintre generaţiile de suporteri adevăraţi. 

 

Părinţii pot transmite mai departe copiilor dragostea pentru fotbal şi emoţia creată în jurul echipei favorite. Cetatea a început să construiască, din sezonul trecut, odată cu inaugurarea stadionului „Botul Calului“ din Turnu Magurele, o tradiţie pentru abonamentele „din tată în fiu“, în sensul că îi încurajează pe părinţi să vină însoţiţi de copii la teren, la meciurile echipei favorite.

Poţi fi suporter înfocat, indiferent de vârstă. Cetatea este o stare de spirit, se spune. Marius Dragodan încununează această stare de spirit. El este Cetatea. Suspină, plânge ori se bucură când pronunţă numele titanilor Badaluta sau Zariosu, care i-au scris istoria.
Marius a fost mereu primul care a sărit în sus la marile victorii ale echipei in Liga 2 sau  care şi-a tras mâna prin păr, de necaz. In prezent Cetatea se zbate in Liga 5 undeva pe locul de baraj pentru promovare in Liga 4, dar nu este lasata sa moara de oameni cu suflet din orasul de la Dunare, Marius Dragodan sau Ceangaru Dan, cel din urma fiind inca jucator al echipei. Interesant este ca la fiecare meci de acasa, lovitura de incepere a partidelor o dau fosti jucatori ai echipei, un lucru intalnit doar in fotbalul modern.

 

10 comentarii pentru acest articol

 • Iorgu

  Marius Dragodan, o inimă cât un munte,un om care respiră pt.echipa lui de suflet .RESPECT MARIUS DRAGODAN!

 • Rt

  Prea multe greșeli gramaticale pentru o stare de spirit…

 • Marius

  Multumesc mult pentru cuvintele frumoase, care sincer m-au emotionat!Tot binele din lume si multa sanatate cititorilor acestui site si celor care scriu, informindu-ne despre viata sportiva a judetului.

 • Bună

  Nu mai exista meci de baraj anul acesta.
  Promovează doar câștigătoarele celor doua serii de liga 5.

 • 123

  La anul vom avea doar o serie de liga 5. Vor promova locurile 1 și 2 , iar locul 3 Da baraj cu locul 13 din liga 4. La fel ca la liga 1.
  Nu înțeleg de ce site ul ăsta nu informează cititorii toate aceste detalii inportante.

 • 123

  La anul vom avea doar o serie de liga 5. Vor promova locurile 1 și 2 , iar locul 3 Da baraj cu locul 13 din liga 4. La fel ca la liga 1.
  Nu înțeleg de ce site ul ăsta nu informează cititorii toate aceste detalii .

 • Axon

  Din pl baraj…. Cetatea o sa rămână în liga a 5 a

 • Dan

  Mulțumim frumos Teresport pentru apreciere, mulțumim frumos Teresport pentru articolele prin care ne ține la curent cu tot ce se întâmplă în fotbalul județean!

 • Ajf

  Cetatea și pietrosani au vrut asa, schimbarea regulamentului..

 • vax populi

  Domnilor va rog frumos cititi bine ultima hotarare di ncomitetul de urgenta nu va mai aruncati cu capul inainte ca ale plempea, se va juca baraj!

Comentariu