Cetatea Turnu Măgurele și-a prezentat noile achiziții

Data 29 iul.. 2021, categoria Teleorman Sport, Fotbal Ligi superioare, Fotbal Liga IV

La antrenamentul de astăzi, conducerea celor de la Cetatea Turnu Măgurele și-a prezentat noile achiziții, cel mai titrat jucător din lotul turnenilor este Florin Radu, care a ajuns pana la nivelul ligii secunde cu Alro Slatina și Turris Turnu Măgurele. Cu un CV impresionant îl putem adauga și pe Ruță Nicolae (Nicki), evoluează pe postul de mijlocaș central și a evoluat la Național Sebiș, Atletic Bradu și Vedita Colonesti, echipa care a pierdut barajul de promovare în liga secundă împotriva celor de la Corona Braşov, Robert Dalu-atacant a a evoluat la CSM Râmnicu Vâlcea, FC Argeș, Unirea Bascov și Vedita Colonesti.

Iancu Cosmin- fundaș lateral, a evoluat la FC Argeș, Urban Titu și Vedita Coloneşti.

Geamăna Cristian – mijlocaș central, vine de la juniorii lui Dinamo București.

 

Catalin Musceleanu – portar, a evoluat la Academica 2 Clinceni

Liviu Godin-atacant, a evoluat la CS Tunari și Sporting Roșiori

Radu Florin – mijlocaș stanga, a evoluat la Turris Turnu Măgurele, Alro Slatina, CS Zlatna, CSM Alexandria si Sporting Roșiori. 

 

10 comentarii pentru acest articol

 • Marius

  Puaptii în cor pe astia acum ce salarii le da de ce nu scrieți?

 • Ciprian Ene

  Dar Cetatea nu a avut echipa?Nu a avut fotbaliști?Pe ei trebuia sa-i prezentați prima data.Nu a rămas nimeni din vechea echipa Cetatea?S-a cumpărat doar numele ?
  Sunt lucruri pe care oamenii trebuie sa le știe.
  Arătați odată ca știți,altfel plecați cât mai repede.

 • Ciprian Ene

  Sunt rău acum,dar sa si glumim.Pe vremea noastră,doar ION BADALUTA ,DUMNEZEU SA AIBĂ GRIJA DE EL ,era mai plinuț.Mai puțin suplu.Dar era BADALUTA,cine ce sa-izica?
  Am văzut o poza cu un băiat ,poate talentat,poate bun,nu știu,dar cum a intrat in stadion ? S-au mărit porțile de la intrare?

 • Cinca Tanasica

  Ce legătură au toate astea cu Cetatea ?!!?!!!..
  Niciuna!!!!.??!Doar numele??!??.Cu stranieri din toate colțurile țării plătiți pe bani multi!? Nu cred că va impresiona foarte mulți cetățeni ai orașului!
  Eu unul as fi fost mai mulțumit cu echipa formata cu jucători din oraș și împrejurimi in liga a 4 a și obiectiv promovare când se putea din punct de vedere valoric și sportiv!
  Așa…mai bine lipsa! S auzim numai de bine!

 • Suporter

  Ce jucători sa aducă din zona? Cu aia poți promova? Vreți performanta sau mascarada gen Botul Calului!? Va plingeati că echipa Cetatea este izgonită din oraș,că e marginalizată ,că una că alta…acum ce nu va convine???

 • Cinca Tanasica

  Daca putem face echipa cu jucatori din oras si din zona pentru liga a 4 a / a 3 a bine,daca nu mai bine lipsa! Putem trăi si fară surogatele astea de echipe facute fara cap şi sentimente,doar sa ne aflam in treaba!Ce e atat de greu de priceput? Nu suntem la liga 1 sau 2 sa avem echipa de stranieri! Echipa trebuie sa aiba in componenta cat mai multi”localnici”! Nu avem in oras si/sau imprejur nu facem!Nu avem echipa si gata! Si antrenor trebuia adus Lazar?!…Dintre fostii jucatori ai Chimiei si Cetatii nu s a gasit niciunul dispus sa participe la acest proiect? N a fost intrebat sau nu a acceptat ca nu li se pare interesant proiectul?! Imi cer scuze daca am suparat pe cineva,mi am exprimat doar opinia!

 • Ciprian Ene

  Corecta poziția Domnului Cinca Tanasica (desi nu înțeleg de ce nu-spune numele)Circuitul jucătorilor TREBUIE sa fie de la Turnu la Bucuresti sau in alte zone.Nu cum e acum .
  Ce s-a făcut acum? S-a pus acoperiș peste o cocioaba.L-a prima furtuna se dărâma.Daca nu trece Primarul in barca lui Câțu.
  Lucrurile puteau fi făcute bine.Eu nu înțeleg de ce nu s-a vrut.In mod normal,cel ce a inițiat acest proiect ar fi trebuit sa iasă intr-o conferința de presa si sa explice deciziile.Care pana acum par idioate.Dar,cine știe,vom fi Luminație.

 • Ciprian

  luminati.

 • Gigi

  Domnilor conducători ai orașului, dumneavoastră ați adus bucătari sa organizați evenimente sau purtători ilegali de echipament ?
  Am sperat în acest proiect dar rămân dezamăgit, parca spunea Cuclea ca va face o echipa tanara din copii zonei Turnu Măgurele,poate asa nu mai plăteai cazare și masa ca tot te vaicaresti pe la oamenii de afaceri din oras ca nu ai bani,esti ca vorba aia ,,rujata și la P ne spalata! Va pupa Laurențiu!

 • Sorin

  Chiar sunt dezamagit de ce am vazut,dacă luati câte 2 jucători de la fiecare echipa din liga 4 de la noi cred ca ieșeai și mai ieftin și jucătorii jucau cu sufletul, am văzut jucători astăzi care se plimbau pe teren deși echipa era condusa pe tabela

Comentariu