COMISIA DE DISCIPLINA

Data 05 dec.. 2019, categoria Teleorman Sport

1. Jucatori suspendati 1 (unu) joc si penalizare 10 lei fiecare (pentru cumul de avertismente):

– Badan George – senior (AS Steaua Spatarei), Anton Iustin – junior Under 15 (AFC Turris Oltul Turnu Magurele), Capraru Marius – junior (AS Recolta Sfintesti).

2. Oficiali sanctionati:

Pentru jigniri si proteste la adresa oficialilor jocului, Piticu Relu – delegat AS Victoria Draganesti de Vede se suspenda 2 (doua) jocuri si penalizare 200 lei.

3. Echipe sanctionate:

Pentru primirea a 6 (sase) avertismente pe parcursul aceluiasi joc, echipa CS Metalul Peretu se penalizeaza cu 60 lei.

Pentru neintocmirea raportului de arbitraj in timpul prevazut de regulament, echipa ACS Tineretul Suhaia – juniori se penalizeaza cu 50 lei. 

Pentru descompletarea echipei sub numarul minim de jucatori, fapt ce a dus la intreruperea jocului de juniori AS Vointa Saelele 2017 – CSM Alexandria 2 in min 15, comisia decide:

– echipa AS Vointa Saelele 2017 pierde cu 3 – 0 jocul si se penalizeaza cu 150 lei. 

Pentru contestatie neintemeiata, echipa AS Viitorul Saceni – juniori se sanctioneaza cu avertisment.

 In urma sesizarii Compartimentului competitii cu nr.429/04.12.2019 cu privire la debitele financiare pe care le inregistreaza la aceasta data echipele din Liga 4 si Liga 5, comisia hotaraste:

– acorda termen pentru achitarea restantelor financiare data de 20.12.2019 (echipele nu trebuie sa inregistreze debite financiare la final de an 2019);

– echipele care nu achita restantele financiare pana la data mai sus mentionata, vor suporta prevederile regulamentare (neprogramare, scaderea de puncte,etc).

Comentariu