Comisia de disciplina

Data 12 nov.. 2021, categoria Teleorman Sport, Fotbal Liga IV, Fotbal Onoare, Fotbal Promotie

Jucatori suspendati 1 (unu) joc si penalizare 10 lei fiecare (pentru cumul de avertismente):

Druga Claudiu – senior (ACS Tineretul Suhaia), Dicu Daniel – senior (CS Flacara Calinesti), Anghel Marius – senior (AS Tineretul Silistea). Jucator suspendat 1 (unu) joc si penalizare 30 lei (pentru impiedicarea inscrierii unui gol in postura de ultim aparator):

Baciu Florin – senior (ACS Vointa Dunarea Pietrosani).

Jucator suspendat 2 (doua) jocuri si penalizare 150 lei (pentru atac violent asupra unui adversar, fara vatamare fizica):

Balan Ionut – senior (CS Flacara Calinesti).

Jucatori suspendati 3 (trei) jocuri si penalizare 200 lei fiecare (pentru injurii, amenintari si jigniri la adresa oficialilor jocului):Ciobanu Marius – senior (AS Oltul Plopii Slavitesti), Voicila Danut – senior (AS Old Boys Alexandria).

Jucator suspendat 1 (unu) joc si penalizare 150 lei pentru comportare nesportiva (pozitia in fata comisiei):

Titirisca Florin – senior (AS Old Boys Alexandria).

Echipe sanctionate:

Pentru primirea a 6 (sase) avertismente pe parcursul aceluiasi joc, urmatoarele echipe se penalizeaza cu 60 lei fiecare:

AS Piatra 2021 Piatra, AS Flacara Lita.

In urma contestatiei depusa de catre echipa CS Flacara Calinesti, la jocul cu AS Tineretul Silistea, pentru substituire de jucatori, comisia decide:

admite contestatia ca intemeiata; echipa AS Tineretul Silistea se face vinovata de substituire de jucatori, pierde cu 3 – 0 jocul si penalizare 800 lei (in teren 7 – 1 in favoarea echipei AS Tineretul Silistea);

pentru introducerea de jucatori fara drept de joc, Vasile Ilie – delegat AS Tineretul Silistea se suspenda 3 (trei) jocuri si penalizare 200 lei.

In urma contestatiei depusa de catre echipa CS Flacara Contesti, la jocul cu AS Steaua Rosie Bujoru, pentru substituire de jucatori, comisia decide:

admite contestatia ca intemeiata; echipa AS Steaua Rosie Bujoru se face vinovata de substituire de jucatori, pierde cu 3 – 0 jocul si penalizare 600 lei (in teren 4 – 1 in favoarea echipei AS Steaua Rosie Bujoru);

pentru introducerea de jucatori fara drept de joc, Craciun Florian – delegat AS Steaua Rosie Bujoru se suspenda 3 (trei) jocuri si penalizare 200 lei. Contestatia echipei AS Tineretul Silistea se respinge ca neregulamentara (netaxata).

4 comentarii pentru acest articol

 • Contesti

  Bujoru,ce-ati facut ma?vi-o luara-ti😂😂😂

 • Spectator

  „Căpitanul de la Bujorul cred ca s-a dat jos din copac cu 2 ore înaintea meciului”. Mai și spunea:citez:câștigați ba pe teren!în condițiile care aveau 5 jucători de eșalon superior.. Oricum.. Sunt BANANIERI!

 • Bujoru

  Pentru Spectator sa nu uitam ca la meciul cu Progresul Bogdana ați avut 4 jucătorii pe fals voi sunteți mai rău ca noi

 • Urluiu

  AJF TELEORMAN de ce nu dați sancțiuni mai drastice pentru cei ce joaca pe fals și sunt prinși nu cred ca este corect fata de noi ceilalți care ne chinuim sa aducem jucatori la teste în fiecare sâmbătă sa le plătim etc și după sa te duci sa iei bătaie ca joaca cu jucatori de la liga a 4 sau din alte județe ar trebui sa se facă confrunt obligatoriu inainte de fiecare meci și fiecare echipa sa fie obligata sa schimbe pozele după legitimati pentru ca mulți au poze de când erau la gradinita și nu mai poți sai cunoști faceți mai multe ședințe cu conducători de echipe și vedeți care sunt problemele în campionat și rezolvatile deja sau prins prea multe echipe care joaca pe fals oare asta nu e un semn de întrebare pentru voi judecam dam 6 mil amenda și gata următorul joaca iar suspendați 15 etape și jucătorul care a jucat pe fals ca jucat cu bună știință și dacă iat dat 5 etape suspendare Lăsați-l sa le facă ei vin fac memoriu plătește o suma de bani și gata face decât jumătate din pedeapsa ok va înțelegem ajf ia bani jucătorul scăpa de jumătate de pedeapsa iar cealaltă echipa unde sa produs infracțiunea rămâne cu buza umflata eu zic ca nu este corect

Comentariu