COMISIA DE DISCIPLINA | SALCIA A FOST EXCLUSA DIN CAMPIONAT

Data 14 nov.. 2019, categoria Teleorman Sport

1. Jucator suspendat 1 (unu) joc si penalizare 10 lei (pentru cumul de avertismente):

– Stancu Elisei – junior (ACS Vointa Dunarea Pietrosani).

2. Jucator suspendat 1 (unu) joc si penalizare 30 lei (pentru impiedicarea inscrierii unui gol in postura de ultim aparator):

– Enculescu Madalin – senior (ACS Viitorul Videle).

3. Jucator suspendat 2 (doua) jocuri si penalizare 150 lei (pentru lovirea in mod intentionat a unui adversar, fara vatamare fizica):

– Ancu Marian – senior (ACS Vointa Dunarea Pietrosani).

4. Jucator suspendat 2 (doua) jocuri si penalizare 100 lei (pentru injurii la adresa adversarului):

– Cotea Florin – senior (CS Flacara Calinesti).

5. Jucator suspendat 5 (cinci) jocuri si penalizare 500 lei (pentru injurii, amenintari si incercarea de lovire a arbitrului):

– Baltaretu Catalin – senior (AS Progresul Nenciulesti).

6. Echipe sanctionate:

Pentru neintocmirea raportului de arbitraj in timpul prevazut de regulament, urmatoarele echipe se penalizeaza cu 50 lei fiecare:

– ACS Draganesti Vlasca, AS Tineretul Radoiesti.

Pentru neasigurarea securitatii la teren cu oameni de ordine, echipa AS Victoria Lunca se penalizeaza cu 150 lei.

Pentru primirea a 5 (cinci) avertismente pe parcursul aceluiasi joc, echipa CS Nanov se penalizeaza cu 50 lei.

Pentru neprogramarea/neprezentarea la jocul de campionat cu AS Vedea, echipa ACS Soimii Scrioastea pierde cu 3 – 0 jocul si penalizare 400 lei.

Pentru neprezentarea la jocul de juniori cu AS Gloria Merisani, echipa AS Viitorul Blejesti pierde cu 3 – 0 jocul si penalizare 200 lei.

Pentru neprezentarea la jocul de juniori cu AS Flamura Albastra Segarcea Vale, echipa CS Vitanesti pierde cu 3 – 0 jocul si penalizare 200 lei.

Pentru neprezentarea la jocul cu AS Dinamo Bogdana, echipa CS Vointa Salciaa pierde cu 3 – 0 jocul, penalizare 1000 lei + excludere din campionat (a III-a neprezentare).

Pentru neprezentarea la jocul cu AS Steaua Rosie Maldaeni, echipa AS Vulturii Mereni pierde cu 3 – 0 jocul si penalizare 400 lei.

 In urma contestatiei depusa de catre echipa AS Viitorul Saceni, la jocul de juniori cu AS Progresul Nenciulesti, pentru substituire de jucatori, comisia decide:

– admite contestatia ca intemeiata; echipa AS Progresul Nenciulesti se face vinovata de substituire de jucatori, pierde cu 3 – 0 jocul si penalizare 300 lei (in teren 10 – 2 in favoarea echipei AS Progresul Nenciulesti);

– pentru introducerea de jucatori fara drept de joc, Vilcu Sandu – delegat AS Progresul Nenciulesti se suspenda 3 (trei) jocuri si penalizare 200 lei.

In urma  cererii de retragere din campionat a echipei AS Flamura Albastra Segarcea Vale, nr.4519/12.11.2019, Comisia decide:

– ia act de retragerea echipei din campionatul Ligii 5, editia 2019-2020;

– echipa AS Flamura Albastra Segarcea Vale se penalizeaza cu 1500 lei cnf. art.3.1.c. din Reg. disciplinar/cap. penalitati.

2 comentarii pentru acest articol

  • jucator

    Pt AJF ne puteti lamuri si pe noi care este regulamentul în privința fuziunii dintre Petroșani si Bragadiru?Din cate cunosc un jucător care evoluează sâmbătă la liga4 poate evolua la liga5 după 48 ore.Va multumesc

  • Atenție Saceni!

    Duminică Segarcea va folosi jucători pe fals împotriva celor din Saceni!

Comentariu